PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

27. prosince 2010

Xmas Reading Challenge - druhá část


Tak a je to tady, přecházíme k druhé části Xmas Reading Challenge, která oficiálně probíhala od 24.12. do 26.12.2010 a cílem bylo sednout si a přečíst si nějakou knihu. 

Teď nastává moment, kdy můžete začít posílat své recenze na knihu, kterou jste četly. Posílání recenzí probíhá od 27.12. do 31.12.2010.

Můžete své review uveřejnit na svém blogu/stránce a pokud nic takového nevedete, pošlete mi svou recenzi na sykorova.p@gmail.com a já ji uveřejním u sebe na blogu v rámci Hostující recenze. O recenzích vás budu průběžně informovat a také je přidám do originálního postu, ať to máme hezky na jednom místě.


Od 1.1. do 11.1.2011 pak máte všichni možnost hlasovat o nejlepší či nejzajímavější recenzi knihy. A když říkám všichni, myslím tím všechny. Ne jenom ty, kteří se challenge účastnili. Budu ráda, když se do hlasování zapojí i ostatní mí čtenáři. V pravý čas uveřejním další post spolu s hlasovacím formulářem.

A 11.1.2011 se můžete všichni těšit na soutěž o věcnou cenu :)



Žádné komentáře:

Okomentovat