PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

1. prosince 2011

Mrazivé období

Už nastal ten správný čas na to, abychom vám spolu s Abyss ukázaly, co za králíky v klobouku schováváme. Doufejme jen, že to nejsou Bob s Bobkem, protože jak moc dobře víte, Bobkovi se nikdy nechce z klobouku ven...

Co jsme si pro vás přichystaly? Tématický knižní speciál, který se na našich stránkách bude objevovat od prosince po únor. Dlouho, říkáte? Inu... ano. My to máme rády dlouhé :D 

Tento článeček bude sloužit jako rozcestník, ze kterého se můžete dostávat na jednotlivé zastávky našeho Mrazivého období. Jak už bývá zvykem, postupně se budou objevovat upřesňující články, v nichž se pokusíme objasnit, co se za kterou částí sepciálu skrývá.

Již zdomácnělé putování, které se tentokrát podívá někam úplně jinam, než byste možná čekali... Vánoční putování alias Kdo letos splní Vaše přání?


Většinu pohádek máme spojenou právě se svátky a chvílemi klidu. Společně se podíváme na několik nejznámějších v meme Kouzlo pohádek.


O Vánočním knižním hopu jsem vám říkala už dávno. Pro více informací se podívejte sem. Již šestého prosince se těšte na plno soutěží.

Kdo sledoval můj blog už před rokem, možná si na Xmas Reading Challenge vzpomene. Letos jsem se rozhodla navázat a uspořádat druhý ročník.

Více informací


Bod mrazu poběží s podtitulem "Po stopách (nejen) severských autorů". Zaměříme se na literaturu, u které člověka zamrazí. Kralovat nám zde budou právě knihy z našeho severu.

Více informací

Stačí tak málo, aby jste jiným udělali chutě. Každý doma chystá nějaké dobroty na Vánoce, vyberte tedy tu svou a představte ji v rámci speciálu Oblíbená vánoční dobrota ostatním.

Více informací



Pokud se chcete účastnit čehokoliv z našeho speciálu, můžete si do menu přidat tyhle dva buttonky a odkázat třeba na tento rozcestník pro všechny, které by to zajímalo.




Pozn.: Chybějící obrázky budou později doplněny.

1 komentář: