PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

2. prosince 2011

Oblíbená vánoční dobrota

Princip tohoto projektu je až neskutečně prostý a jeho náplň každého napadne již ze samotného názvu. Co si budeme povídat, Vánoce jsou časem, kdy si naše chuťové buňky pořádně užívají. Každý si pak při spojení "vánoční dobrota" představí něco jiného. Náplní tohoto projektu je právě představit tu Vaši dobrotu, bez které si Vánoce neumíte představit.

Nezáleží na tom, jestli se jedná o nějaké cukroví, jinou sladkou laskominu či snad přímo nějaké sváteční jídlo. Ať je to slané, sladké, kyselé a co já vím, co všechno ještě... jen sem s tím!

A samozřejmě, aby jste jen jiným nedělali chutě, je třeba připojit i recept, aby si i ostatní mohli vyzkoušet, co že Vám to vlastně chutná. Můžete nafotit i postup, pokud si budete chtít s příspěvkem opravdu pohrát. Základem je ale Váš kousek představit, jak si s tím dále pohrajete je již na Vás.

Rozhodně to tedy není nijak těžké, na zveřejnění svého článku máte celý prosinec a chce se po Vás popsat jedinou věc. No to by v tom byl četl, aby každý neměl svou oblíbenou dobrotu! :) Rozhodně doufám, že najdu nějaké nové pochutiny a třeba pak i Vy ostatní svým novým výtvorem překvapíte i rodinu.


Abyss



1 komentář: