PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

18. ledna 2011

Jsem číslo čtyři jako film

Pokud jste si toho ještě na žádném z našich knižních blogů nevšimli, byl by to zázrak, protože po Alexovi slintáme téměř všechny. A když už neslintáme veřejně, slintáme si doma v potají... O čem že je to řeč?

O filmu s názvem Jsem číslo čtyři, který se do Česka dostane 17.3. a na Slovensko 7.4.2011.  Ve světě si svou premiéru samozřejmě odbude mnohem dřív a to 18.2.2011. 

Kromě toho, že hlavní postavu ztvární námi zbožňovaný Alex Pettyfer, kterého si většina z nás představuje jako ideálního herce pro roli Jace v Městu z kostí (ano, připravuje se natáčení... už vybrali filmovou Clary), je film natočený na motivy úspěšné stejnojmenné knihy, jejímž autorem je Pittacus Lore. Jedná se o knihu ze série Lorien Legacies. Prozatím vyšel první díl, druhý s názvem The Power of Six se chystá na 23.srpna 2011. Někde jsem četla, že se má jednat o 5 knih, ale nepotvrdím vám to - ani nevyvrátím.

Knihy v sérii:
#1 I am Number Four
#2 The Power of Six

Naši slovenští sousedé mohou očekávat první díl ve slovenštině. Měl by se objevit 20.3.2011 a o jeho vydání se postará nakladatelství Ikar. Jestli se dostane i k nám do ČR těžko říct. Doufejme, že ano. O čem film bude:
Film mapuje osud jedné z mimozemských bytostí, které se na Zemi schovávají po totálním zničení jejich domovské planety. Teenager John Smith (to je právě tvář jednoho z mimozemšťanů na naší planetě) žije v malém městečku v Ohiu se svým ochráncem Henrym (Timothy Olyphant). Ale smrt je vyhledá i na Zemi. Tři z mimozemšťanů jsou mrtví a on je čtvrtý na řadě.

Zdroj: CSFD.cz
Trailery





Trailery si můžete pustit s českými titulky na CSFD.

Promo postery
A pár fotek z filmu


Slyšela jsem různé názory na připravovaný film. Jelikož většinu filmových recenzí a vůbec zprávy ze světa filmu píšou chlapi, narazila jsem na X názorů, že mají fanynky kromě upírů a vlkodlaků ještě i mimozemšťany, po kterých můžou vzdychat. No, já bych to uzavřela takhle: Chlapi budou vždycky žárlit na hezké chlapy ve filmech, tak to prostě je. Stejně tak žárlí ženské na hezké ženské ve filmech. Vemte to takhle, oni můžou vzdychat po Megan Fox a my zase po Alexovi.

Knihu jsem dosud nečetla, ale v budoucnu se na ni chystám. A samozřejmě jsem dost natěšená na film. Proti Dianně Agron nic nemám, mám ji docela ráda z GLEE. Ovšem nemůžu si pomoct, ale z toho traileru si mě získala Number Six. Nemám ponětí, jestli bude kladná nebo záporná postava, ale líbí se mi :D Je drsná :D



 

3 komentáře:

  1. Gosh, já jen doufám, že nebude hrát Jace. Lily Collins je moc hezká a jako Clary bude fajn. Ale on je moc takovej hezounek. Byla bych radši kdyby vybrali někoho neznámýho, ale ne žádnýho typickýho americkýho blonďatýho hezouna.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak Alex je tuším Brit a jeho britský přízvuk je krásný. A Jace by měl být hezounek, zapamatovatelný a sexy - proto po něm tolik fanynek série vzdychá. Ne žádný tuctový kluk. Takových 80% z nich si přeje právě Alexe v jeho roli. Každopádně se uvidí, koho nakonec vyberou. Třeba sáhnou po někom úplně neznámém...

    OdpovědětVymazat
  3. To že je brit vím, ale vypadá dost "americky" jinak právě proto, že tolik fanynek ho chce, tak se bojím, aby jím nebyl. Prostě se mnou osobně nic nedělá (a občas se mi líbí i hezounci - třeba Jasper z twilight je hezounek a když není celej pobledlej a vyblonďákovanej, tak je naprosto rozkošnej) Jako netvrdím, že je škaredej, to rozhodně ne, jen prostě si jej jako Jace nepředstavuju. Ale co se týče I am number 4, tak absolutně zbožňuju Dianu (pochopitelně Glee) je nádherná.

    OdpovědětVymazat