PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

19. ledna 2011

Waiting on Wednesday (4)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.  Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

The Demon Trapper's Daughter
Jana Oliver

Riley Blackthorne jen potřebuje šanci, aby se předvedla - a na to přesně démoni spoléhají...

Sedmnáctiletá Riley, jediná dcera legendárního Lovce démonů, Paula Blackthorne, vždy snila o tom, že bude pokračovat v jeho šlépějích. Dobrou zprávou je, že díky ekonomickému otřesu lidského společenství a narůstajícímu počtu velkých měst pod vládou Luciferových démonů, potřebuje pobočka Spolku lovců v Atlantě veškerou možnou pomoc - dokonce i od dívky. Když se Riley zrovna nesnaží pracovat na svém úkolu, či na zvládnutí své vzrůstající zamilovanosti k dalšímu učni, Simonovi, věnuje se záchraně občanů před malými ďábly - Ďábelské klasifikace jedna, samozřejmě - podle přísných pravidel Spolku. Život jak má být - tedy pro průměrnou dospívající lovkyni démonů.

Ale pak démon Ďábelské klasifikace pět naruší její rutinní úkol v knihovně, ohrožujíc její život a její vybrané živobytí. A jako by to už tak nebylo zlé, náhlá tragédie udeří Spolek lovců a otočí její svět vzhůru nohama, přičemž ji zavede na mnohem nebezpečnější cestu, než by si zprvu představila. Když se jí celý život hroutí před očima, komu může Riley svěřit své srdce a svůj život?

Na tuhle knihu jsem natěšená jako malá holka. Už dávno jsem si ji předobjednala a teď už jenom odpočítávám dny do expedice... Muhahááá... Četla jsem na ni všelijaké recenze. Někteří knihu srážejí, jiní zase vychvalují do nebes. Já mám takový pocit, že by se to mohlo blížit stylu The Mortal Instruments... tedy doufám, že by mohlo. A pokud ano, mám novou oblíbenou sérii. Možná jsem jenom zbytečně moc natěšená, ale co :D Alespoň budu mít doma krásnou knihu, když už nic jiného. Kniha vychází 1.2.2011.


2 komentáře:

  1. Túto knižku si chcem tiež veľmi prečítať :) Som zvedavá na tvoju recenziu, akonáhle budeš mať knižku v ruke a prečítanú :)

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že tu knihu budu mít v rukou brzo a snad to bude tak dobré, že to zhltnu na počkání :D

    OdpovědětVymazat