PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

16. ledna 2011

Xmas Reading Challenge - And the winner is...

!!! Luu !!!
Gratuluji!

Ano, historicky první mnou pořádanou challenge vyhrála Luu se svou recenzí na Triašku (Mrazení) od Maggie Stiefvater.

Xmas Reading Challenge probíhala oficiálně od 24.12. do 26.12.2010 a týkala se přečtení jedné knihy o vánočních svátcích a následně napsání recenze na ní. Hlasování o nejzajímavější recenzi probíhalo do 1.1.2011 do 11.1.2011. A ano, vyhlášení přichází teprve teď... ale přichází.

Děkuji všem, kteří se této mé první challenge účastnili. Děkuji za to, že si našli čas přečíst si knihu. Děkuji, že si našli čas na sepsání recenze na ní. Děkuji, že jste si vy všichni našli čas a zahlasovali.

Vážně vám všem moc děkuji!

Ale vyhrát mohl jenom jeden.

Ještě jednou GRATULUJI LUU!!!

A dělám, co jsem slíbila. Pro Luu jsem vytvořila banner, který za chvíli umístím i nahoru do soupisky mých challengí a který ji pošlu na mail - takže si ho může vystavit na blog, pokud bude chtít.


Dále nabízím i možnost "rozhovoru" s vítězem, pokud o něj bude mít zájem. Uveřejnila bych jej u sebe na blogu a skrz něj bychom naši Luu trochu víc poznali.

Takže do třetice všeho dobrého - GRATULUJI !

5 komentářů:

  1. Gratulujem, Luu! :) Recenzia bola ozaj krásna :) A rozhovor by ma potešil, treba ju trošku potrápiť :P :)

    OdpovědětVymazat
  2. xD Tak som práve prežila jednu veľmi začudovanú chvíľku, keď mi do feedu na komentáre dorazilo, ako mi niekto gratuluje bez nejakej zjavnej príčiny a ešte na cudzom blogu... xDDDD

    Ale ďakujem :D Banner je úžasný, niekam ho istotne dám ♥ A rozhovor... ehm... :D Všetko by sa malo aspoň raz skúsiť :D Tak ak to bude niekto ochotný čítať, kľudne ^^

    OdpovědětVymazat
  3. gratulujeeeem! vyhral môj favorit takže sa teším o to viac :)

    OdpovědětVymazat
  4. Opožděně ale přeci... moc gratuluju a užij si svůj krásný banner :D

    OdpovědětVymazat