PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

2. února 2011

Waiting on Wednesday (6)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.  Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Angelfire
Courtney Allison Moulton

Když sedmnáctiletá Ellie začne vídat smrťáky - stvoření, která hltají lidské duše a posílají je do pekla - ocitne se v přední linii nadpřirozené války mezi archanděly a padlými anděly, tváří v tvář možnosti zničení její duše.

Tajemný chlapec jménem Will jí prozradí, že je reinkarnací starobylého bojovníka, který byl jako jediný schopný bojovat meči s mocí andělského ohně, jimiž se dají přemoci smrťáci. A že on sám je tady, protože přísahal, že ji v bitvě ochrání. Teď, když se její síly probudily, objevuje se na scéně mocný smrťák Bastian, aby ji vyzval k boji. K ruce má jednoho úkladného vraha, který je rozhodnutý ji odstranit - jako to už jednou udělal dříve.

Při balancování mezi slábnoucím společenským životem a její novou "loveckou" povinností spolu s Willem přijdou na to, že Bastian pátrá po bájné spící příšeře, která je považována za skutečnou smrtku. Bastian plánuje použít tuto zbraň k započetí Konce všech dnů a zničení duše Ellie, čímž ukončí cyklus jejího znovuzrození navždy. Proto se Ellie musí postavit armádě nejděsivějších smrťáků Bastiana, zabránit jim v ukradení její duše a odhalit tajemství svých minulých životů - včetně pravdy, která by mohla být příliš děsivá.
Kniha vychází 15.2.2011 a jsou na ni různé názory. Nejlepší bude, když si utvořím názor sama, co :D


Žádné komentáře:

Okomentovat