PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

31. března 2011

OŽ Teaser Tour (14)

Na řadě je sedmá zodpovězená otázká od Lu.Lusy!

Která pasáž knihy tě vždycky chytne za srdce?

"Takových pasáží je víc než dost. Myslím, že v knize je dost relativně emotivních částí, ať už přijde na něčí nehezkou minulost nebo vztah Gaba a Alex. Zbožňuju okamžiky, kdy se jí Gabe snaží dostat pod kůži a nevzdává se, ani když ho od sebe odhání, protože ví, že ona je pro něj ta pravá. 

Co se týká těchto dvou, miluju jejich společné úseky v 13. kapitole, protože z mého pohledu je pro ně tak nějak přelomová. Ale část, která je pro mě osobně absolutně nejdojemnější, je prakticky až v samém závěru knihy a vystupuje v ní Matt. Je to jedna z mála chvílí, kdy nám dovolí nakouknout za jeho obrany a má tzv. srdce na dlani. Až mi bylo skoro líto mu ho zlomit.:D Víc neprozradím. Až si ji přečtete, určitě ji poznáte a pochopíte."


~ ... ~

Pokud nevíte, o co jde, podívejte se sem. Příští čtvrtek se těště na další otázku a odpověď. Můžete se podívat i na RC recenzi na Odstíny života!

Stay tuned!


 

4 komentáře:

  1. Ta nás tedy pěkně připravuje. Už se vidím, až si knihu koupím a jako první si přečtu 13. kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě asi nejvíc oslovila 10. kapitola, opravdu hodně mě zasáhla... Jinak miluju všechny scény, kde je Alex, Gabe a Matt. Ale i ostatní postavy jsou zajímavé! Celou knihu zbožňuju takže se mi líbilo asi všechno xD

    OdpovědětVymazat
  3. Já jakožto TEAM MATT!! se naprooosto šíleně těším, až budu hltat jednu stránku za druhou a nejvíce pasáže právě s Mattem :D

    OdpovědětVymazat