PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

2. března 2011

Waiting on Wednesday (10)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.  Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Luxus
Anna Godbersen

Půvabné dívky v krásných šatech, které se baví až do svítání na večírcích, neodolatelní mladíci s prohnaným úsměvem a nebezpečnými úmysly. Drobné lži, temná tajemství a skandální vztahy. Takový je Manhattan v roce 1899…

Manhattanské společenské scéně vládnou Elizabeth a Diana Hollandovy. Když zjistí, že jejich postavení je velice vratké, náhle všichni představují hrozbu pro jejich šťastnou budoucnost. Tenhle vzrušující výlet do věku nevinnosti, který se odehrává ve světě bohatství a klamu, má ovšem k nevinnosti nesmírně daleko.
Tuhle knížku jsem si chtěla přečíst už strašně dávno a už jsem málem sahala po originálu, když jsme zjistily, že se bude kniha v březnu vydávat i u nás. Má jít o Gossip Girl v 19. století... Sice jsem knihy GG nečetla, ani se moc nekoukala na seriál... Ale tahle variace mě hodně láká. Už jenom kvůli těm krásným obálkám, které díky-bohu Češi ponechali stejné (tedy doufám, že je nechají stejné pro všechny díly). Kniha u nás vychází 16.3.!

btw Dneska odpoledne se můžete těšit na mou RC review na Leviatana. Dala jsem si na niíopravdu záležet a je trošku jiná a krapet delší než jsou obvykle mé recenze. Doufám, že si ji přečtete celou a ještě radši budu, když mi zanecháte i komentář :)

2 komentáře:

  1. Vyzerá to dobre. Možno po knižke siahnem v budúcnosti i ja (samozrejme, keď stenčím svoj zoznam kníh: a teraz je na rade...).

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych o své hromádce knížek mohla taky vyprávět pohádky :D

    OdpovědětVymazat