PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

19. dubna 2011

Polls (1)

Nedávno skončila první anketa, kterou jsem na svém blogu umístila. Šlo o takovou průzkumnou otázku, která měla zjistit, kolik vám je let. Chtěla jsem vědět, jaké věkové spektrum můj blog vůbec navštěvuje. A jaké jsou výsledky?

Méně než 12 let ~ 3 (1%)
12 - 15 let ~ 77 (36%)
16 - 20 let ~ 100 (47%)
21 - 25 let ~ 17 (8%)
26 - 30 let ~ 10 (4%)
31 let a více ~ 4 (1%)
Hlasování se zúčastnilo 211 lidí. 

Všem, kteří zahlasovali, děkuju.
Mám alespoň představu, jaká věková skupina čtenářů je největší a jakým směrem bych možná některé své příspěvky měla směřovat. Docela mě překvapilo, kolik lidí vůbec hlasovalo. V tak krátké době jsem tak vysoký počet nečekala. Brzo nahodím další anketku, takže doufám, že mi zahlasujete i do ní. Tyhle ankety mi pomáhají zjistit užitečné informace a nedávno jsem si říkala, že bych možná mohla na prázdniny vyhodit i nějaký formulář na feedback (zpětná vazba) ohledně blogu.

6 komentářů:

  1. Formulár poctivo vyplním, keď už nekomentujem tak ako by som mala.:D

    OdpovědětVymazat
  2. No, poctivě jsem hlasovala. Jsem stejně stará jako ty i stejného znamení. Docela mě překvapuje, že podle ankety, patřím k těm "přestárlým" čtenářům :D

    OdpovědětVymazat
  3. zítra jdu do knihkupectví a přemýšlím že bych si koupila knihu Luxus, mám to udělat? kolik hvězdiček bys jí dala ty?

    OdpovědětVymazat
  4. Luxus jsem teď akorát začala číst, takže ještě nevím, nakolik je dobrá nebo ne. Můžeš si přečíst recenze Seesen http://imaginarywhispers.blogspot.com/2011/04/luxus-anna-godbersenova-recenze.html nebo Freckles http://freckles-books.blogspot.com/2011/04/anna-godbersen-luxus-recenze.html a rozhodnout se podle nich. Celkově má tahle série ve světě hodně fanoušků, jde v podstatě o Gossip Girl v jiném století. Kdyby tě kniha nebavila, budeš mít doma alespoň krásnou obálku.

    OdpovědětVymazat