PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

18. května 2011

PsHG - Fanmade trailery

Připravila jsem si pro vás v rámci Putování článeček s pár fanmade trailery, které jste mi sami poslali, nebo jsem si je našla já a zalíbily se mi. Některá videa uvedená níže vám můžou naspoilerovat děj. Na netu existuje obrovské množství podobných trailerů, tak mi kdyžtak do komentářů přidejte linky na ty, které se líbí vám. Ráda se na ně podívám.










Já vám řeknu, že tohle bude pěkně brutální film, pokud se opravdu budou držet knižní předlohy. Což by měli, jinak naštvou strašně moc lidí.


5 komentářů:

  1. Nejlepší mi připadá ten 3. a ten poslední. Ale všechny mají krásnou muziku. Pokud ten film bude podle knížky, nejspíš u něj pod návalem všech těch emocí umřu. Ale stejně se na něj už strašně těším!

    OdpovědětVymazat
  2. :D Syki, to tě někdo navedl že? S tím čtvrtým videem.. To by jinak byla moc velká náhoda. Tipuju to na Judit (?) ta by toho byla schopná

    OdpovědětVymazat
  3. Seesen: Zrovna na ten mě teda nikdo nenavedl :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, tak to je cuuuute! Tak to se dmu pýchou, že jsi moje dílo zařadila do výběru :)

    OdpovědětVymazat
  5. mě se děsně líbí ten poslední :)

    OdpovědětVymazat