PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

18. května 2011

Waiting on Wednesday (19)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

The Girl in the Steel Corset
Kady Cross

V Anglii roku 1897 nemá šestnáctiletá Finley Jayne nikoho... kromě té "věci" uvnitř ní.

Když se ji pokusí mladý lord zneužít, brání se. A vyhraje. Ale ne každá viktoriánská dívka má temnější stranu, která jí činí schopnou odrazit útok dospělého muže jediným úderem...

Jen Griffin King v ní vidí tu magickou temnotu, která mu říká, že je speciální, že je jednou z nich. Osiřelý vévoda ji vezme z ulice naproti nevoli ostatních ztracených existencí jeho skupiny: Emily, která má své vlastní zvláštní schopnosti a neopětovanou lásku k Samovi, který je z části robot a Jasper, americký kovboj s temných tajemstvím.

Griffin vyšetřuje kriminálníka, který si říká Mechanik, člověka odpovědného za několik trestných činů spáchaných automaty. Finley si myslí, že mu může pomoci a konečně začít někam patřit, konečně zapadnout.

Jenže Mechanik chce členy Griffinovy skupiny rozdělit co možná nejdál od sebe a jenom čas dokáže prověřit důvěru na všech stranách. Alespoň Finley ví, na čí straně stojí, i když to vypadá, že jí nikdo nevěří.
Tahle kniha mě nejdřív zaujala svou krásnou obálkou a pak jsem si přečetla anotaci. Další steampunkový román na obzoru, který vychází 24. května 2011.

2 komentáře:

  1. Zajímavá anotace a krásná obálka :). Šup s ní do to-read :D:).

    Jinak prosímtě nevíš jestli to jde a jak se dá zařídit, aby měl blog na bloggeru 2 majitelky? Díky

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím, jestli jde zařídit 2 majitelky, ale dvě autorky určitě. Jedna z vás vždycky musí ten onen blog založit a má nejspíš větší práva než potom ten druhý autor. Ale na bloggeru může na blog psát více pisatelů.

    Najdeš to v Nastavení -> Oprávnění -> Přidat autory a pak vybereš z kontaktů

    Když má člověk blog na bloggeru, je lepší, když má u Google založený i samotný email, protože je to pak všechno perfektně provázané, spolu s dalšími věcmi. Navíc Gmail je jeden z nejlepších emailů s největší kapacitou. Snad ti to pomohlo :)

    OdpovědětVymazat