PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

8. června 2011

Nástup v plné polní!

aneb Konečně je ze mě titulovaný blbec (aka Bc.)!!!


A je to za mnou! Poslední rok stresu nad zkouškami, bakalářkou a státnicemi je najednou fuč. A ze mě ze dne na den už není student (alespoň do doby, než mě vezmou na navazující studium). Předem bych chtěla strašně, strašně, strašně moc poděkovat všem z vás, kteří mě podporovali, dodávali mi sebedůvěru, drželi mi pěsti a mysleli na mě, zatímco jsem se potila před státnicovou komisí. Moc si toho vážím a opravdu mě potěšilo, kolik z vás mi vyjadřovalo podporu. Dále chci já vyjádřit svou podporu všem těm z vás, které ještě čekají testy a zkoušky ve škole, maturity nebo státnice. Zvládnete to! Možná to vyzní jako neskutečné klišé, ale když si budete věřit, podaří se to. Já jsem totiž neskutečně zaválela a jsem na sebe náležitě pyšná.

Snad chápete, že jsem poslední týden neměla na blog ani pomyšlení. Spíš jsem se klepala z nadcházejících státnic. Proto vám chci sdělit, že jsem opět připravená dohonit všechny resty. Mám doma plno knih na zrecenzování. Musím ještě doupravit blog, protože po té, co jsem změnila vzhled, se mi někde některé věci rozhodily, někde ještě stále chybí obrázky... Všechno napravím, jen na to potřebuju čas. Mám v hlavě plno dalších věcí, které bych ráda v budoucnu udělala. Nejdříve ze všeho vyhodnotím soutěž o Across the Universe. A následovat budou nejspíš rovnou dvě další soutěže najednou (z čehož jedna bude rozhodně CZ & SK a myslím si, že vás věc k výhře určitě potěší). Pokud máte nějaké nápady na články, zajímají vás nějaké věci a tak vůbec, napište mi to do dotazů (kolonka vpravo v menu).

Víc toho ze sebe dneska nejspíš nevyplodím, protože jsem se ještě stále neaklimatizovala z toho učícího se stavu do stavu po učení. Nejradši ze všeho bych sebou praštila do postele a spala, spala a zase spala. Jenže to dost dobře nejde, protože už zítra nastupuju do práce. Kromě toho jsem si naplánovala přestavbu svého "dětského" pokojíčku na ten "dospělejší". A musím říct, že následující song momentálně hraje na tu správnou strunu:



8 komentářů:

  1. Ještě jednou ti gratuluju ke zvládnutí a že je z tebe teď ta bakalářka:) Snad bude stačit i nadále jen oslovení Syki, namísto Bc.Syki:DD
    Jsem za tebe ráda, že už to máš za sebou, když tě to stálo tolik nervů.
    Takže klidně se natáhni, dej nohy na stůl a užívej si pohody, budu se zas těšit na tvůj nástup;)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k Bc. A neskutečně se těším, až na nás vybalíš všechny ty recenze a soutěže a memes ...

    OdpovědětVymazat
  3. Taky gratuluju, nechápu, jak to někdo může zvládnout... já maturuju za dva roky a už teď se klepu natož ještě dělat zkoušky na vyšce... Seš fakt dobrá. Užij si to a těším se na nové články na tvém blogu :))

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulace, mě to čeká příští rok :) a tenhle song miluju :)

    OdpovědětVymazat
  5. to je úžasný!! moc gratuluju:)

    OdpovědětVymazat
  6. Přidávám se a taky gratuluju :)
    PS: Krásně vybraná písnička na konci, zbožňuju Bruna :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta píseň včetně klipu je naprosto dokonalá, myslím, že ji dneska už nevypudím z hlavy...:D

    OdpovědětVymazat