PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

15. června 2011

Výherce knihy Across the Universe

Prvně bych se ráda omluvila, že vyhodnocení soutěže trvalo tak dlouho, ale snad pochopíte, že jsem měla a stále mám jiné starosti, které si uzurpují moji pozornost.

Dohromady se soutěže zúčastnilo 65 lidí, spolu s extra vstupy jsme se vyhoupli až na 359. Pomocí Random.org bylo vygenerováno náhodné číslo. Informativní email výherci pošlu ještě dneska. Má 72 hodin na odpověď, jinak vyberu dalšího výherce.

A výhercem knihy od Beth Revis, Across the Universe, se stává:

#137 Nikki^^
Gratuluji!!!

Další soutěž je za námi a já už pro vás mám připravené dvě další. Jednu spustím co nevidět a druhou snad po domluvě s Abyss. Těšte se!


5 komentářů:

  1. Gratulujem.:) Ja mám knihu objednanú... Na ďalšie súťaže sa teším - budú aj pre Slovensko?

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, už se těším na další soutěže :) AtU mám doma, takže jsem se téhle neúčastnila, ale jsem moc zvědavá, co vybereš jako další výhru!

    Gratuluju výherkyni :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji! A těším se na další soutěže... i když já většinou v takových losováních nemám velké štěstí. :)) Ale i tak se ráda zúčastním.

    P.S.: Ta kniha má zajímavý obal. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju vítězce, tvoji adresu už mám, knížku ti pošlu v pondělí :).

    OdpovědětVymazat