PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

29. června 2011

Waiting on Wednesday (24)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

The Last Echo
Kimberly Derting

Violet držela svou morbidní schopnost vycítit mrtvá těla v tajnosti před všemi, kromě její rodiny a jejího kamaráda-z-dětství-najednou-přítele, Jaye Heatona. Tak to alespoň bylo do chvíle, kdy její schopnost neodhalila forenzní psycholožka Sara Priest a pozvala ji do své skupiny lidí s napřirozenými schopnostmi, kteří pátrají po vrazích. Teď, když s nimi Violet pracuje, včetně tajemného a nebezpečně přitažlivého Rafea, je její prací to, aby pomohla zavraždění tím, že jejich vrahy přivede před spravedlnost.

Když Violet objeví tělo vysokoškolačky zavražděné "sběratelem přítelkyň", je rozhodnutá případ vyřešit. Jenže teď vrah hledá nový "vztah" a Violet se nejspíš dostala do jeho hledáčku...

Na třetí díl své oblíbené série The Body Finder se ohromně těším. Horší je, že si na něj budu muset počkat až do 17.dubna 2012. Jediné, co mě krapánek vyvádí z míry je zmínka o tom přitažlivém Rafeovi. Vážně, vážně, vážně nechci, aby se Jay s Violet rozešli. To by byla obrovská rána pod pás a Kimberly by mě opravdu naštvala.

1 komentář: