PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

11. července 2011

Top týdne (5)

Toto meme má na svědomí Luu. Cílem je každé pondělí uveřejnit topku něčeho, co souvisí s knižním světem. Nedivte se, že zatímco všichni mají 9 TT, já mám teprve 5.

Největší potvory

Potvor není nikdy dost, ale vybrat těch 10 největších byla docela fuška. Vzpomínala jsem a vzpomínala a snažila se vybrat ty největší potvory, na které jsem v knihách narazila a které by mi pořádně hnuly žlučí.

# Anna (Strange Angels)

Tahle ženská mě neskutečně vytáčí. Už od první chvíle jsem věděla, že z ní nekouká nic dobrého. A odhladla jsem ji dobře. Doufám, že za to, co provedla, zaplatí... a pořádně.

# Avery Lazar (Vampýrská akademie)

Kamarádka, pro kterou by každý zabíjel, co? Nebo je to kamarádka, která by nejradši pozabíjela všechny? Mrcha jedna nevycválaná.

# Bellatrix Lestrange (Harry Potter)

Nejšílenější fanatická potvora všech dob. Myslím, že nejeden fanoušek série by ji nejradši za všechno, co udělala, zakroutil krkem. Přesto se jí musí uznat, že když v něco věří, jde si za tím... i přes mrtvoly.

# Bridget Duke (Here Lies Bridget) 

Bridget je ukázková mrcha. Dělá si co chce, ubližuje lidem okolo a je jí to jedno. Jenže jednou se jí to vrátí...

# Dolores Umbridge (Harry Potter)

Největší potvora ze všech. Dolores měla prsty všude a dokázala si lidi obmotat okolo prstu. A když se jí to nepodařilo, šla na to velice chytře a hlavně zákeřně. Tohle je ženská, kterou bych rozhodně nechtěla potkat.

# María de Silva (Mediátor)

Tuhle ženskou jsem vysoce nesnášela. Hlavně kvůli tomu, co provedla, aby dosáhla svého. A ne jenom jednou.

# Mimi Force (Modrá krev) 

Pěkně vypočítavá holka, která ještě naplno nevytasila své drápky. Myslím, že není radno jí podceňovat.

# Prezidentka Coin (Hunger Games)

Řekla bych, že tahle ženská rozhodně za Dolores v ničem nezaostává. Hlásá vyšší dobro a neváhá obětovat lidské životy, jen když nakonec zvátězí.

# Rosalie Hale (Stmívání) 

Potvora z principu, přesto má oblíbená postava. Chudák si toho vytrpěla dost a tak se není čemu divit, že je taková, jaká je.

# Victoria (Stmívání)

Pěkně nebezpečná ženská, která se opravdu umí pomstít... a to ve velkém. Přijde vás rozcupovat rovnou s celou armádou.

2 komentáře:

  1. Náodou, Bellatrix je úžasná postava :D:D ... Ale chápu, že každý má své oblíbence někde jinde...a když je tohle žebříček, kde se nachází všechny mrchy, tak chápu, co tu právě ona dělá....
    A Coinová mě taky pěkně vytáčela... nemám ráda lidi, co si na něco neskutečně hrají :D Kdyby dala najevo hned, že je svině, nic bych proti ní neměla :D ale takhle jsem na ní vyloženě alergická...

    OdpovědětVymazat
  2. Já souhlasím, že Bellatrix je úžasná postava. Po přečtení knížky mi nevadila, ale po shlédnutí filmu jí doslova miluju - a řekla bych že Helena Bonham Carter na tom má nemalé přičinění :D.
    A Rosalii mám stejně jako ty ráda - taky by se mi nelíbilo, kdyby se mi někdo jako Bella snažil vetřít do rodiny :))

    OdpovědětVymazat