PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

17. srpna 2011

Waiting on Wednesday (31)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Virus
Kathy Reichs

Nebezpečný případ neteře sběratelky kostí Čtrnáctiletá Tory Brennanová měla odjakživa dobrodružství v krvi; konec konců je neteří slavné soudní antropoložky Temperance Brennanové. Seznamuje se se skupinkou dětí, které sdílejí její vlastní zápal pro vědu a svůj volný čas tráví zkoumáním zastrčených zákoutí mokřiny kolem ostrova Loggerhead. Jenomže ve výzkumném ústavu na Loggerhead se dějí divné a nebezpečné věci. Dětem se podaří zachránit z místní utajené laboratoře štěně vlčáka, ale nakazí se přitom vzácným kmenem psího parvoviru, který jim pozmění DNA – navždycky.

Na knihu mě upozornily holky, jinak bych k ní dospěla možná později. Pokud sledujete seriál Sběratelé kostí (běží na Primě), určitě znáte Temperance. Seriál je natočený na základě knih a sama autorka jej prý produkuje. Tohle je ovšem příběh Tory, neteře Kůstky a já jsem opravdu zvědavá. Kniha by měla vyjít v listopadu u BB/art.



1 komentář:

  1. vypadá to zajímavě... :) navíc, až teď jsem zjistila, že je to tak trochu propojené se seriálem... :D

    OdpovědětVymazat