PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

16. října 2011

Posuď knihu podle obalu (43)

Název knihy: Insurgent
Autor: Veronica Roth
Datum vydání: 28.5.2011

Anotace na Goodreads: Jedna volba vás může změnit - nebo zničit. Každá volba má své důsledky a když nepokoje narůstají, musí se Tris Prior i nadále snažit zachránit ty, na kterých jí záleží - a sebe také - zatímco zápasí s děsivými otázkami smutku a odpuštění, identiny a loajality, politiky a lásky.

Trisin den zasvěcení měl být plný oslav a vítězství v teple jí vybrané frakce, místo toho celý den skončil neskutečným hororem. Válka se vynořuje jako konflikt mezi frakcemi a jejich přesvědčení roste. V dobách války se musí zvolit strany, tajemství vyplouvají na povrch a rozhodnutí se stanou neodvolatelnými - a mocnějšími. Proměněna svou vlastní volbou ale také žalem a vinou, radikálními odhaleními a změnami vztahů, musí Tris přijmout svou Divergenci, i když netuší, co tím může ztratit.
Můj názor: Když jsem obálku uviděla poprvé, žasla jsem. Opět nádherná práce. Na Divergentu byl oheň, což má ve znaku frakce odvážných, Insurgent má strom a ten mají mírumilovní. Jsem zvědavá, co bude mít na obálce kniha třetí... a jestli bude vážně poslední. Líbí se mi, že je dole na obálce projíždějící vlak. Celková barevnost je taková mírně melancholická. Na pokračování se moc těším, ten květen je rozhodně moc daleko.




1 komentář:

  1. Taky se mi obal líbí :))) Obal musí knihu prodat!!! Kolikrát se mi stalo, že jsem vybírala podle coveru :))) a neudělala jsem špatně!

    OdpovědětVymazat