PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

19. října 2011

Waiting on Wednesday (40)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Čas čarodějnic
Deborah Harkness

Historička a čarodějnice Diana Bishopová celý svůj život odmítala své nadpřirozené nadání. Očarovaný alchymistický rukopis však do jejího života vnese nevítaný příval magie a najednou se o ni zajímají nejen čarodějnice, ale i démoni a upíři. Záhy se po Dianině boku objeví i záhadný Matthew Clairmont, vědec, válečník a upír. Přestože mezi bytostmi panuje staleté nepřátelství, Diana a Matthew se jen s obtížemi brání vzájemné mrazivé přitažlivosti.

Na tuhle knihu jsem docela zvědavá. Na GoodReads má docela vysoká hodnocení a musím říct, že česká obálka knihy se opravdu vyvedla. Vypadá to, že celkově půjde o trilogii, první díl vyjde v češtině v listopadu tohoto roku.


6 komentářů:

  1. a navyše je česká obálka krajšia ako naša slovenská....

    OdpovědětVymazat
  2. Luce: presne ! a to som si hovorila, že naša je krajšia než originál.. no je, ale česká je ešte krajšia než naša. :)
    Mám slabosť na obálky s vesmírom :)

    OdpovědětVymazat
  3. dokonca podľa Gorily sa mi táto páči viac ako anglická verzia (neviem či to je UK či USA :-[ )a no o slovenskej ani nehovoriac

    OdpovědětVymazat
  4. tak to vypadá opravdu skvěle, nevíš, od jakého nakladatelství to je?

    OdpovědětVymazat
  5. děkuji moc
    a prosimtě na jaký mail se na Knižní klub píše o recenzní výtisky? já se jim tam vůbec nevyznám

    OdpovědětVymazat