PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

28. listopadu 2011

Komu fandíte?

Před nějakým časem mě děvčata z naší knižní blogosféry poprosila, jestli bych neudělala nějaké TEAM buttonky pro Vampýrskou akademii, abychom na svých stránkách mohly ukázat, že fandíme VA. Později jsme všechny četly Odstíny života, takže i tady došlo na buttonky, no a pak ještě navíc i k Malým roztomilým lhářkám.

Nejsem v grafice zase tak zběhlá, ale snad se vám některé buttonky budou líbit. Samozřejmě se můžu do budoucna pokusit o nějaké další buttonky k oblíbeným sériím :)

Prosím vás, pokud ale u sebe někde na blogu umístíte nějaký můj buttonek, odkažte na mě zpátky. Děkuju.

Význam TEAM buttonů: Pokud máte nějakou webovou stránku, můžete si buttonek umístit někam do menu, viditelně, abyste tak ukázali, které postavě fandíte.


Buttonek by se vám po rozkliknutí měl zvětšit (anebo při uložení se vám uloží ve velikost 160x160).

Malé roztomilé lhářky


Odstíny života


Vampýrská akademie



4 komentáře:

  1. v odstinoch zivota jednoznacne TEAM GABE!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Teamy odstínů života ... snad všechny známé tváře xD Teď abych si vybírala podle obličejů a ne podle charakteristiky :D
    A u Lhářek jsem team Spencer, Hannah i Aria :D
    Jinak povedly se ti :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné, ale kdo je na fotce k týmu Alex? Tu ženštinu neznám, ale Dougha jsem si takhle docela představovala.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem TEAMy OŽ dělala podle tehdejšího výběru herců, které byly na webu OŽ původně. Teď tam jsou myslím jiné tváře. A Alex je myslím nějaká modelka+příležitostná herečka. To se spíš ptej Lusy, ta to má pořádně promyšlené :D

    OdpovědětVymazat