PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

2. listopadu 2011

Nejděsivější NEJ (3)

Třetí příspěvek do podzimního děsivého meme. Pokud se do něj chcete také zapojit, podívejte se na tuto stránku.

5 děsivých míst
Moc ráda cestuju a už jsem toho viděla docela dost. Samozřejmě toho chci vidět mnohem víc, ale to chce svůj čas. Tady je seznam míst, které mi připadaly ze všech nejděsivější.

# Alcatraz

Snad nejznámější vězení na světě. Nebyla jsem tam, ale láká mě. O Alcatrazu se povídá hodně děsivých příběhů a mě by zajímalo, jak to tam vůbec vypadá.

# Černobyl

Tohle místo jsem ještě nenavštívila, ale chtěla bych. Pripjať je město duchů a je neskutečně děsivé, co se v Černobylu stalo a jaký dopad to mělo na tohle město. Mám z toho strach a zároveň mě to fascinuje.

# Ground Zero

Při návštěvě New Yorku jsem samozřejmě toto místo nemohla vynechat. Jakmile tam přijdete, cítíte, jako by na vás dolehla velká tíha. Když jsem to prázdné místo mezi všemi neskutečně vysokými mrakodrapy viděla, bylo mi líto všech mrtvých.

# Kasematy hradu Špilberk

Nevím, jestli jste se někdy byli podívat v kasematách Špilberku, ale věřte mi, že jde o pěkně děsivé místo. Svého času šlo o nejdrsnější vězení za dob Habsburské monarchie.

# Osvětim

Je smutné, kolik zvěrstva si lidé dokážou navzájem udělat. Počítám, že většina z vás byla spolu se školou na exkurzi do Osvětimi - nejhoršího koncentračního tábora ze všech. Už když projíždíte bránou, padne na vás neskutečný děs a bezmoc. Nikdy nezapomenu na to, co jsem tam viděla a jak líto mi bylo všech, kteří tam kdy byli, pracovali a zemřeli.









2 komentáře:

  1. Tak toto sú ozaj desivé miesta, na žiadnom som nebola, a nie som si istá, či by som sa až na takéto miesta chcela ísť pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  2. všechna tahle místa jsou naprosto děsivá. Osvětim jsem navštívila dvakrát a bylo mi opravdu špatně...

    OdpovědětVymazat