PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

6. listopadu 2011

Posuď knihu podle obalu (46)

Název knihy: Zrozena o půlnoci
Autor: C.C.Hunter
České datum vydání: 23.11.2011

Česká anotace: Jednoho večera Kylie Galenová zjistí, že je s nevhodnými lidmi na úplně špatném večírku, a to navždycky změní její život. Matka ji pošle do tábora pro problematickou mládež v Shadow Falls a během pár hodin po svém příjezdu Kylie zjišťuje, že mládež v táboře není jen „problematická“. Tady, v Shadow falls, se vampíři, vlkodlaci, měňavky, čarodějky a víly učí ovládat své schopnosti a kouzla a žít v obyčejném světě. Kylie se sice nikdy necítila být normální, nicméně ani nepatří k místní hordě paranormálních zrůd. Nebo ano? Všichni kolem tvrdí, že je Kylie jednou z nich a že tady určitě není náhodou. A jakoby pobyt v táboře nebyl již tak dost složitý, objevují se Derek s Lucasem. Oba úplně odlišní, ale stejnou mocí nad jejím srdcem. Ačkoli se Kylie cítí velmi nejistá a v obavách ze všeho kolem, jedno jí začíná být jasné: Shadow Falls je místem, kam skutečně patří.
Můj názor: O této knize jsem vám říkala už dávno. Zaujala mě totiž její originální obálka. Fialovou mám moc ráda. Celkově se mi kniha i obsahově líbila a jen si musím udělat čas, abych se začetla do pokračování. Jsem opravdu ráda, že se ke knize můžou dostat i neangličtináři, protože tento měsíc vyjde v češtině. Co mě ale dost mrzí, je česká obálka. Není zrovna nejhorší. Modelka na obálce je docela pěkná, i to barevné provedení není nejhorší. Ale vadí mi, že obálku nejspíš dělal někdo, kdo knihu nečetl. Hlavní hrdinka totiž vážně není upírka a Zrozena o půlnoci neznamená, že se z ní o půlnoci stal upír. Ano, v knize se vyskytují upíři, vlkodlaci, víly a tak podobně... ale tahle obálka je vážně dost mimo. Nehledě na to, že mi srdce krvácí i z toho jednoduchého fontu a vůbec nápisu. Děs běs. Přesto si knihu přečtěte. Obsah za obálku nemůže a třeba se vám příběh zalíbí






2 komentáře:

  1. Abych byla upřímná, tak český cover mě moc zklamal.
    Kniha mě zaujala právě svou kouzelnou a tajemnou obálkou a neobjednala jsem si ji jen kvůli chystanému překladu.
    Přijde mi, že by se tohle hodilo spíše na nějakou knihu pro dospělé.

    OdpovědětVymazat
  2. Ona ta obálka by nebyla špatná, nebýt toho písma...

    OdpovědětVymazat