PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

28. prosince 2011

Novoroční knižní hop - přihlášení

Vánoční knižní hop měl docela úspěch - jak u blogerů tak i u čtenářů. Proto je tu další hop, do kterého se může zapojit kdokoliv z blogerů, který bude mít chuť. Tentokrát je bohužel čas na přihlašování poněkud hrc prc, ale snad se nás sejde alespoň 5 :) 


Jaká jsou pravidla:
+ Tento linkovač slouží POUZE pro bloggery! Čtenáři dostanou svou šanci až při začátku hopu.

+ Do linkovače dejte link na váš blog, POUZE název svého blogu, do závorky pak, jestli se jedná o CZ nebo SK soutěž nebo obojí - (CZ), (SK), (CZ & SK). Usnadní to tak čtenářům soutěžení.

+ Přihlašování je spuštěno ode dneška do 31.12.2011. Pak se linkovač uzavře.

+ Po přihlášení si vezměte obrázek hopu (menší verze), který MUSÍTE mít uveřejněný v bočním menu blogu a který by měl odkazovat na váš příspěvek. Samozřejmě tento příspěvek zatím nemáte, takže si do menu uveřejníte pouze obrázek. Později z něj pomocí tagů <a href="přímý_link_na_váš_příspěvek"><img src="adresa_obrázku" width="80% /></a> budete na příspěvek odkazovat.

+ Pak si vězmete link, který uveřejníte pod svůj příspěvek do hopu (pod váš text), aby mohli čtenáři odhopkat na další blog. Pro ty, kteří nemají zkušnosti s linky - pro uživatele Bloggeru/Wordpressu je Code n.3 (ten dáte do HTML kódu stránky, v Bloggeru je to Upravit HTML), pro uživatele Blogu/Pise/a já nevím co ještě pak Code n.2

+ Pokud jste z toho kódování zmatení, nevadí. Můžte jednoduše v den začátku odkázat na můj hopkací příspěvek (myslím ten uveřejněný 1.1.2012., ne tento, tenhle slouží pro vás).

Takže repete: Přihlásíte se, vezmete si obrázek, vezmete si link

+ V příspěvku, který uveřejníte 1.1.2012 (!) odkážete na můj blog, jakožto na pořádajícího.

+ Pravidla soutěžení si stanovujete sami. Je mi jedno, co si dáte jako podmínky a je mi jedno o jaký druh knihy se bude soutěžit. MUSÍ to ale být kniha. Pokud chcete ke knize něco přidat, jak je libo. Může se soutěžit i o více knih. Tohle nechávám na vašem uvážení.

+ Příspěvek uveřejníte 1.1.2012. V ten den začíná soutěžení a končí 15.1.2012.

+ Tentokrát na zveřejnění výhercova jména nemám žádnou podmínku. Až to bude, tak to bude. Bylo by však lepší, aby to nebylo až za měsíc :D








4 komentáře:

  1. dvě otázky... může být vítěz vyhlášen už toho 15.1. v odpoledních hodinách? Nebo až v pondělí 16.1.?
    A pak předposlední bod a bod čtvrtý od konce.. nebijou se ta data trošku, nebo to blbě chápu? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nikki: S tím datem jsem se nechtíc přepsala, teď je to snad správně :D Hop oficiálně končí 15.1.2012 Bylo by lepší postnout článek se jménem výherce až další den, aby to bylo fér.

    OdpovědětVymazat
  3. Super, už se těším. Teda jako čtenář. Letos se jako bloger účastnit nebudu, ale slibuji, že jednou se zapojím i z té druhé strany až budu mít nějaké prostředky. :) A jinak Syki moc děkuji, že tyhle soutěže pořádáš! :)

    OdpovědětVymazat