PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

4. prosince 2011

Vánoční řetězovka (2)

Vánoční řetězovku má na svědomí Sue. Principem tohoto speciálu je každou adventní neděli zodpovědět 5 vánočních otázek.

6. Patří podle tvého názoru k Vánocům sníh, anebo jsou Vánoce Vánocemi i bez něho?
K Vánocům sníh patří, ale poslední dobou už míváme spíš Vánoce na blátě. Je to škoda, protože si pamatuju, jak jsem jako malá vždycky o víkendu vstávala brzo, brala s sebou sáňky a boby a běžela k nejvyššímu kopci blízko našeho domu. Byla to paráda :D

7. Máte ve zvyku na Vánoce vařit vánoční jídlo?
No, nejspíš ano :D Ale každý má to své vánoční jídlo :D

8. Jaké dárky nejradši dáváš?
Takové, které ostatní potěší a o kterých vím, že po nich touží.

9. Jaká vánoční pohádka je tvá nejoblíbenější?
V tomhle jsem patriot - české pohádky. Nejoblíbenější pohádka je Tři oříšky pro Popelku, tu nikdy nevynechám. A pak je to klasika jako Pyšná princezna, Princezna se zlatou hvězdou na čele, S čerty nejsou žerty a tak dále. Preferuji české pohádky, samozřejmě se podívám i na ty americké, ale prostě mám s Vánocemi více spojené ty naše klasické pohádky.

10. Jaká je tvá nejoblíbenější vánošní píseň?
Oblíbených písniček mám hodně. Patří sem klasické koledy, protože si ráda zpívám, ale také různé americké písničky jako například Last Christmas, All I Want From Christmas Is You, Do They Know It's Christmas, So This Is Christmas, White Christmas, Driving Home From Christmas, Christmas Is All Around... No je toho prostě hodně.



Na další příspěvky druhé části Vánoční řetězovky se můžete podívat tady.



Žádné komentáře:

Okomentovat