PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

31. prosince 2011

Veselého Silvestra a šťastný nový rok 2012!

Rok se nám s rokem sešel a my si zase budeme sepisovat předsevzetí, která stejně nevyplníme a pak z toho budeme mít špatné svědomí. Kašlete na předsevzetí! Užijte si života, dokud jste mladí! Protože jakmile se objeví typické dospělácké starosti, už to prostě nebude takové. Takže ať už jste někde s přáteli venku, nebo sedíte doma v kruhu rodiny, oslavte příchod nového roku ve velkém! A těšte se! Těšte se na všechno nové, co vám přinese, těšte se na nová dobrodružství, na nové přátele, na lásku a ano, samozřejmě i na knihy!

Většina knižních blogerů teď honem honem sepisuje své topky toho i tamtoho, přichází s novými projekty a vymýšlí nevymyšlené. Já na to momentálně kašlu. Hodlám si dnešní den parádně užít, zahodit všechno zlé za hlavu a začít s novým štítem, užívat si to, co mám ráda, bez ohledu na závist ostatních. A vám doporučuju udělat totéž. Nebuďte smutní, nepřemýšlejte nad tím, co špatného se vám stalo, podívejte se do nového roku optimisticky a buďte šťastní! A nezapomínejte, že smíchem se nám prodlužuje život :) Věřte v sebe, neklaďte si malé cíle, všechno se dá zvládnout, když najdete odvahu! Když se vám nebude dařit, vždycky máte někoho vedle sebe, kdo vás vyslechne, kdo vám poradí - no a když ne, pořád můžete napsat mně a můžeme to spolu probrat. Povídám si ráda, což někteří chudáci z mých sáhodlouhých emailů už pochopili :D

Samozřejmě vás o své topky neochudím, už jenom proto, že mi přišlo tolik dotazů, jestli je taky náhodou neplánuju. Všechno bude... až to bude. Budou topky, budou rekapitulace, budou nové projekty, bude toho hodně. Chtěla bych ovšem poděkovat vám, svým čtenářům. Za to, jakou podporu mi vyjadřujete, jak ve mě stále věříte, jak komentujete, jak se zapojujete a jak vůbec rádi čtete! Hodně to pro mě znamená! Chci poděkovat také Lu.Lusy s Abyss za to, že za mnou vždycky stojí a že se na svět dívají stejným pohledem. Těším se, až se Lusy vrátí a já ji už konečně navštívím, těším se, až se s Abyss srazíme na té autogramiádě a těším se na kohokoliv z vás, kdo by měl zájem vidět mě ve 3D.

Knihy miluju, zbožňuju i svůj blog a jsem ráda, že existuje tolik dalších knihomolů. Nezapomínejte ale na to, že knihy nejsou všechno. Nezůstávejte zavření doma, choďte ven s přáteli, bavte se! Žijte svůj život! Do nového roku 2012 vám přeju jenom to nejlepší!



5 komentářů:

  1. Taky přeju š'tatný Nový i nový rok! ;)
    Autogramiádu? Paolini?? ;))

    OdpovědětVymazat
  2. Též vše nej do Nového roku !!!! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé :) Tak si Silvestra užij :)) Pro mě jsou kouzelnější samotné Vánoce, ten Silvestr to vše jen tak hezky uzavírá :-)) Na knihách jsem závislá a asi ještě nějaký ten pátek budu. Do nového roku jdu s předsevzetím - "více úsměvu" :-) Budu se snažit to dodržovat jak to jen půjde..

    OdpovědětVymazat
  4. Tak hodně štěstí do nového roku. Ať je přinejmenším stejně dobrý, jako byl ten letošní a ještě o moc lepší. :)

    OdpovědětVymazat
  5. aj Jaaaa sa pripajam so všetkym dobrým:)Aj ked budu tažké chvíle a zlé (dufam že nie) tak sa z nich poučíme ;) jeee tešim sa dnes na ohnostroooj :)

    OdpovědětVymazat