PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

28. prosince 2010

Challengování pro rok 2011

Nevím, jestli jste si toho všimli nebo ne, ale boční menu mi teď zdobí i seznam challengí, do kterých se chci v příštím roce zapojit a zkusit, kolik se mi jich podaří nakonec splnit. Nejsou tam ještě uvedené všechny, protože nad některými se ještě stále rozhoduju, momentálně jich mám ale oficiálně přihlášených 5 a už i tak si říkám, že jsem tak trochu cvok... 

Jednotlivé seznamy knih se budou v průběhu roku s největší pravděpodobností různě měnit. Všechny challenge můžete očumovávat podle libosti. Dostanete se na ně po kliknutí na slovíčko Challenges, které mám uvedené tady nad příspěvky.

O které tedy jde:

The 2011 Debut Author Challenge pořádaná The Story Siren

Cílem je přečíst knihy začínajících autorů v žánru YA (Young Adult). Mám v hledáčku několik knih, které si moc chci přečíst a doufám, že se mi to podaří.

2011 E-Book Reading Challenge pořádaná  The Ladybug Reads

Cílem je přečíst si knihy ve formě ebooků. Tahle výzva by pro mě měla být hodně jednoduchá, jelikož čtu knihy hlavně ve formě ebooks.



Horror & Urban Fantasy Reading Challenge 2011 pořádaná Book Chick City

Cílem je přečíst si minimálně 24 knih z žánru horror a urban fantasy. Tahle challenge mě naprosto uchvátila a neskutečně se na její plnění těším.

Vampire Challenge 2011 pořádaná Parajunkee´s View

Cílem je přečíst knihy, v nichž je hlavním hrdinou či hlavním vedlejším protagonistou upír. Knih s upíry není nikdy dost a je jich ještě plno, které jsem nečetla.

YA Historical Fiction Challenge 2011 pořádaná  Books Are A Girl´s Best Friend

Cílem je přečíst si určitý počet YA knih s historickou tématikou. A jelikož jsem nedávno četla Proroctví sester, které sice mělo být historické, ale vůbec nebylo, navnadilo mě na opavdu historické YA knihy, jdu do toho.

Stav mých challengí si můžete obhlížet právě v menu, kde mám uvedené prozatím samé nuly... Ale to se brzo změní. Jak říkám, nemyslím si, že tohle jsou všechny challenge, do kterých se pustím, ale zase bych to neměla moc přehánět, co :D

A co mnou pořádané challenge? Holky měly několik dobrých nápadů a pokud je nebudou uskutečňovat ony, pustím se do nich já a doufám, že se do nich zapojíte i vy. Mějte se famfárově a čtěte :)



5 komentářů:

  1. Tak teda držím palce, snáď ti všetko vyjde! Ja osobne by som to očividne nečítala, ale určite držím silno, silno tie palce! Potom daj určite vedieť ako to dopadlo... :)
    Pokiaľ by si usporiadala Challenge ty, možno sa i zapojím :) Ktovie ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že mi to půjde :)

    A zeptám se holek, jestli chtějí nějaké challenge uspořádat, jestli ne, tak je udělám já :)

    OdpovědětVymazat
  3. Do toho Vampire by som šla, ale mám problém - kde zoberiem 20 vyhovujúcich kníh? :D

    OdpovědětVymazat
  4. No, pro mě to bude oříšek. Ale už dneska jsem si udělala malý seznam. Koukni se sem. Počítám, že tak polovinu z toho jsi už určitě četla, ale mám na to rok, abych nashromáždila 20 knih. Navíc se tam nepíše, že musí jít o knihy roku 2011, myslím. Takže fantazii se meze nekladou. Klidně si tam pak můžu naházet i pokračování a už to bude.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja tak nad tým premýšľam - budú dva House of Night... a na niektoré tie veci som sa tiež už chystala... uvidím, možno by to šlo :)

    OdpovědětVymazat