PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

30. ledna 2011

Posuď knihu podle obalu (7)

Název knihy: Where I Belong
Autor: Gwendolyn Heasley
Datum vydání: 8.2.2011

Anotace na Goodreads: Život Corrinne Corcoran na Manhattanu si jede přesně ve svých kolejích - do chvíle, kdy jí její otec oznámí, že byl propuštěn a odvlekne ji do Broken Spoke, v Texasu, aby žila u svých prarodičů. Ponechána osudu na veřejné škole a přinucena k brigádě, kde kydá hnůj, je Corrinne pevně rozhodnutá vrátit se zpátky do svého úžasného života, který žila předtím. Ale i když se s nechutí přizpůsobuje - najde si nové přátele a zároveň i nějakou tu lásku - uvědomí si tahle holka z města, že život bez kreditních karet a a nákupní horečky, nemusí být zase tak strašný...
Můj názor: Co si budeme říkat. Není to téma, které by tu už nebylo - ať už v knihách nebo ve filmech. Upřímně, ani nic velkého od téhle knihy neočekávám, ale kdo ji četl, ten s ní byl docela spokojený. A já osobně podobné náměty mám moc ráda. Příběhy, kdy se z rozmazlené holky stane holka normální, se mi moc líbí. A navíc, miluju knihy, které se odehrávají v Texasu. Miluju Texas a kovboje :D A ta obálka knihy je taková fajná... Knihu jsem si předobjednala a těším se na ni. Doufejme, že mě nijak výrazně nezklame.




Pokud vás toto meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se sem. Svůj příspěvek přidáte pomocí tohoto nového formuláře. Zadejte název vašeho blogu a link směřující přímo na váš příspěvek s tímto meme.


3 komentáře:

  1. Jo, zní to v pohodě! :D Ta obálka je fajne :D Takovýhle knihy mám ráda, takový odpočinkový :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, že ten kovboj vypadá děsně cute ^^;

    OdpovědětVymazat