PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

27. února 2011

Posuď knihu podle obalu (11)


Název knihy: Tris and Izzie
Autor: Mette Ivie Harrison
Datum vydání: 11.10.2011

~ prozatím neexistuje oficiální anotace ~
Jedná se o moderní převyprávění německé legendy o Tristanovi a Isoldě. Tris a Izzie je o mladé čarodějnici Izzie, která chodí s Markem Kingem, kapitánem basketbalového týmu a která si myslí, že její život jde docela dobře. Dokud neudělá lektvar láska pro svou nejlepší kamarádku Brangane. Skončí totiž zamilovaná do Tristana, nového kluka na škole.
Můj názor: Obálka knihy je naprosto úchvatná. No řekněte, že ne... Jsem hodně zvědavá, jak se s celým příběhem autorka popere. Jen doufám, že to všechno skončí dobře - víme přece, jak skončila legenda o Tristanovi a Isoldě, že... A taková krásná obálka si zaslouží šťastný konec. Škoda jen, že si na knihu budeme muset počkat až do října.





Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.


5 komentářů:

  1. Syki, však si chcela pracovať na bakalárke a nie písať na blog! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Mno... :D Já jsem začala... zase... jenže pak mě kamarádi vytáhli ven a domů jsem se vrátila před půlnocí. Pak jsem se zakecala na Skypeu se zámořím, dup... byly tři hodiny ráno... vstávala jsem v 11... odpoledne mi má přijít sestřenka a možná mi vybrakuje knihovničku... a to se ještě přemlouvám, abych tu druhou kapitolu dodělala, protože mám strašnou chuť dočíst si Babe in Boyland! Ještě stránka a půl druhé kapitoly! :D :D :D Ale já to zvládnu!

    OdpovědětVymazat
  3. Obálka je ozaj krásna :) Neskutočne sa mi pozdáva, je taká... romantická? :D :) Ktovie či je taká kniha i v skutočnosti, akonáhle budem mať čas, určite po nej siahnem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasná obálka ♥ :) Napíšu si to do seznamu knih co prostě musím přečíst :D:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak pekne čítaj Babe in Boyland, ja som na to zvedavá, dúfam, že to bude vtipné a romantické!

    OdpovědětVymazat