PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

23. února 2011

Waiting on Wednesday (9)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.  Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Clarity
Kim Harrington

Když vidíte věci, které ostatní nemohou, kde hledáte pravdu?

Clarity "Clare" Fern vidí věci. Věci, které nikdo jiný nemůže vidět. Věci jako ukradené polibky a dlouho pohřbená tajemství. Jediné, co musí udělat, je dotknout se určitého objektu, a přijdou k ní vize. Je to dar.

A prokletí.

Když je mladá dívka nalezena zavražděná, ex-přítel Clare po ní chce, aby pomohla vyřešit případ - jenže Clare má na toho pitomce ještě vztek za jeho podvádění. Pak se ale její bratr - který má také jistý nadpřirozený dar - stane hlavním podezřelým a Clare to nemůže nechat jen tak. Spojí se s Gabrielem, synem nového detektiva, a podnikne cestu do hlubin strachu, pomsty a chtíče, aby našla vraha. Nezklame ji její nadání v momentě, kdy jej bude potřebovat nejvíc?
Kniha má ve Státech vyjít 1.března tohoto roku. I když se zase tak moc neliší od podobně laděných knih, jde o knižní debut a já jsem na knihu dost zvědavá. Navíc ten cover knihy je moc pěkný.


Žádné komentáře:

Okomentovat