PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

11. března 2011

Sladká políbení (10)

Týdenní meme hostované mnou... A dneska vybírám...

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Temná je noc
Meg Cabot
"Měli bychom si tedy promluvit."

"Hele," řekla jsem, "nechci si povídat, víš? Fakt nechci. Jsem už úplně umluvená."

Jesse si sundal Hřebíka z klína a opatrně ho postavil na podlahu. Co to dělá? pomyslela jsem si vyjeveně. Co to krucipísek dělá?

Zhluboka jsem si vzdychla. Takže přece jen dojde na vysvětlování.

"Já jenom prostě – hele," vyhrkla jsem, když vykročil ke mně, "jsem prostě děsně utahaná. Jdu teď zavolat Cee Cee a vyrazím s ní někam na pláž nebo tak ňák, protože… potřebuju den, dva voraz. Jsem prostě děsně utahaná…"

Další dva kroky ke mně.

"…utahaná ze všeho toho mluvení. Potřebuju si aspoň den vodfrknout. Vod mluvení!“"

"Tak dobře," prohlásil Jesse a popošel úplně nejblíž. "Tak tedy nebudeme mluvit."

A sevřel mě do náruče a políbil mě.

...

Omlouvám se, že dneska tak pozdě, ale jsem ještě dost mimo z toho, co se stalo v Japonsku. Je mi těch lidí tam strašně líto a úplně je mi i zle z toho, že před měsícem byl právě ve stejném místě jeden můj kamarád na výměnném studijním pobytu. Nejdřív to hnusné zemětřesení na Novém Zélandu, teď Japonsko... a ta vlna se šíří ještě dál a kdoví, kolik zemí ještě může zasáhnout. Fuj. 

Odpoledne očekávejte článek s knihami, které vychází tento měsíc.






Pokud vás toto meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se sem. Svůj příspěvek přidáte pomocí tohoto nového formuláře. Zadejte název vašeho blogu a link směřující přímo na váš příspěvek s tímto meme.


5 komentářů:

  1. Syki to je úplne krásny urývok... som skoro aj slzu vyronila

    čo sa týka Japonska, je to hrozné akurát som pozerala u nás spravodajstvo, ale akosi neviem či očakávali až takú vlnu alebo nie že či dalo nejako tomu predísť a premiestniť ľudí z rizikových oblastí?!? je to hrozné... :(

    OdpovědětVymazat
  2. a hlavne to zemetrasenie však 9 stupňov rychterovej stupnice :O ...

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, opravdu krásná scéna :)

    Já celý den sleduju ČT24 a tam o tom pořád mluví - prý 8.4 - 8.9 stupňů - co je nad 8, to už je sakra obrovské. Jsem viděla i obrázky normálně prasklé země, hluboká dlouhá rýha. Myslím, že tohleto neočekával nikdo (alespoň to říkají v televizi), však to bylo nějaký cca 400 km od Tokya, nějakých cca 30 km od nejlbližšího města - tohleto je síla. Obrovsky silný otřes vyvolal obrovsky silnou vlnu. Ale Japonci jsou na to zvyklí, takže hned zareagovali a dali zprávu dál, aby se lidi mohli připravit. Nepanikaří a jednají, to potom klobou kdolů teda.

    My tu u nás v Karviné míváme důlní otřesy, takže vím, jaké to je cítit pod nohama hýbající se zem, ale nedokážu si představit takovou sílu a pak ještě vlnu. To musí být hrůza.

    OdpovědětVymazat
  4. Slovenka žijúca v Tokiu čo je od epicentra vziadelené dosť ďaleko opisovala aké to bolo ale teda pfu že brala dieťa na ruky ledva zišla schodmi, ako sa hýbal celý barák a všetci pred vchodom do bytovky vystresovaný, čakali čo sa ide diať. že zažíva bežne otrasy ale toto bolo teda hrozné a ešte záchvevy trvali ďalšie 2 hodiny

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat