PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

9. března 2011

Waiting on Wednesday (11)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.  Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Born at Midnight
C. C. Hunter

Jednu noc se Kylie Galen ocitne na špatné párty, se špatnými lidmi a to jí změní život jednou provždy. Její matka jí dopravdí do Shadow Falls - tábora pro problémové mladistvé. Během několika hodin začne být více než jasné, že táborníci nejsou jen "problémoví". Tady v Shadow Falls upíři, vlkodlaci, měňavci, čarodějnice a víly trénují bok po boku. aby se naučili kontrolovat svou pravou moc, svá kouzla a život v normálním světě.

Kylie se nikdy necítila být tak úplně normální, ale určitě nepatří sem, mezi paranormální pošuky. Nebo snad ano? Trvají na tom, že Kylie je jednou z nich a že sem byla přivedena z určitého důvodu. Jakoby už tak nebyl život dost komplikovaný, připočtěte Dereka a Lucase. Derek je poloviční víla, který je odhodlaný být jejím klukem a Lucas je zatraceně sexy vlkodlak, se kterým Kylie sdílí tajnou minulost. Derek a Lucas by nemohli být odlišnější, ale oba dva jsou pevně v jejím srdci. 

I když se Kylie cítí hluboce nejistá úplně o všem, jedna věc je jí bolestně jasná - Shadow Falls je místo, kam patří...
Téhle knihy jsem si úplně poprvé všimla právě díky obálce. Je fialová. A já fialovou můžu. Navíc i samotný příběh mě dost zaujal. Lidé ji hodnotí všelijak, takže o to víc jsem zvědavá. Vidím v tom knihu hodně podobnou Hex Hall. Má jít o první díl trilogie, který ve Státech vychází 29.3.2011.


3 komentáře:

  1. A zase ta fialová barva :D

    OdpovědětVymazat
  2. :DD to mu se nedá smát- víla víla víla, kdyby tam aspoň napsali třeba ochránce víl nebo tak něco, co zní honosně, ale při tomhle spojení se mi vybaví..ehm..spíš něco jako "můj kámoš gay.." :) a to ještě zrovna Derek, protože pro mě budou všichni Derekové vždycky sexy chirurgové, takže sláva všem vílím mužům :) (nemyslím to špatně, spíš mi to příjde roztomilý :)

    OdpovědětVymazat