PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

10. dubna 2011

Posuď knihu podle obalu (17)

Název knihy: Krvavý karneval
Autor: Melissa de la Cruz
Datum vydání: 1.6.2011 (ve světě 1.5.2007)

Česká anotace: Pátrání po pachatelích tajemných vražd mladých upírů zavede Schuyler a jejího nejlepšího kamaráda Olivera až do Itálie, kde by měl žít Schuyleřin dědeček. V New Yorku mezitím vrcholí přípravy na Čtyřstovkový ples, velkou událost, kterou pořádá elita modrokrevných. Rozmazlená a prohnaná Mimi Forceová u toho nemůže chybět – a právě na maškarním bále, který uspořádá jako zakončovací večírek po hlavním plese, číhá za maskami skutečné nebezpečí, kruté odhalení, jež má moc měnit osudy.

Po druhé knize ze světa modrokrevných, plné intrik, tajemství a nebezpečí, budete mít ještě větší chuť na další!
Můj názor: Musím říct, že z první dílu (Modrá krev) jsem byla docela nadšená. Nebylo to tak strašné, jak jsem si myslela a vážně mě to i začalo bavit. Proto se dost těším na pokračování a co se z toho vůbec vyklube. Co říct k české obálce druhého dílu? Inu, nejdřív mě dost vyděsila. Ale teď už jsem si na ni nějak zvykla. Ale stejně mě pořád děsí ty její červené oči. Mám pocit, jakoby mě jimi chtěla propálit. Líbí se mi, že se rozhodli dvojku přizpůsobit jedničce. Zůstalo stejné orámování ornamenty, stejný styl i barva písma. Za to určitě palec nahoru. Už se těším, až budu mít oba dva díly vedle sebe v knihovničce. A myslím, že až bude kniha venku, můžete se těšit na další soutěž :)






Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.


2 komentáře:

  1. Já se též těším na pokračování, ale ta obálka mě tedy děsí pořád :D.. Já si na ní nemůžu zvyknout.. možná, že to je i tou modelkou, ale.. nevím.. Kdybych nečela první díl, tato obálka by mě nejspíš odradila :(..

    OdpovědětVymazat
  2. Český cover prvého dielu sa mi dosť páčil. Čo sa však týka tejto druhej knihy, keď som zbadala jej obálku som si ju radšej objednala cez BookDepo po anglicky :D :D

    OdpovědětVymazat