PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

6. dubna 2011

Waiting on Wednesday (14)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Queen of the Dead
Stacey Kade

Poté co byla ze světla poslána zpátky, se Alona Dare - bývalá královna školy, současná Královna mrtvých - přistihne při dělání něčeho, co by nikdy nepředpokládala: pracuje. Místo, aby trávila dny tím, že bude zdokonalovat své tělo pořádným opálením u bazénu (což byla její typická rutina, když byla... vy víte co... naživu), musí se nyní Alona zaměřit na potřeby dalších ztracených duší.

Po jejím boku v celém tomhle "pomáhání ostatním" stojí Will Killian: společenský vyvrhel, médium a někdo, na kom Aloně záleží víc, než je jí libo. Ale dřív než může učinit konečné rozhodnutí o jeho statusu "kamarád" nebo "více než jen kamarád", objeví doma problémy. Její mám vyhazuje její nejcennější věci a její táta čeká nový přírustek do rodiny se svou novou zlou manželkou. Je možné, že se její rodina už prostě posunula dál? Hej! Vždyť je po smrti jen dva měsíce! Naštěstí zná osobu, která tomuhle všemu může učinit přítrž. 

Bohužel pro ni, Will má v hlavě úplně jiné věci a Mina, mladé (a pěkné) médium, je na úplném vršku žebříčku. Je jednou z prvních, kterou Will kdy potkal - kromě jeho otce - a možná může znát odpovědi na Willovuproblematickou minulost. Ale může jí věřit? Alona si okamžitě ve svém sloupečku zaškrtne "ani náhodou". Ale Will je ochoten to zjistit, i když to znamená nechat stranou ublíženou a naštvanou Alonu, což není zrovna dobrý nápad.

Druhý díl knižné série The Ghost and the Goth by měl ve Státech vyjít 7.června 2011 a já jsem na něj velice zvědavá, protože první díl mě vážně bavil.


Žádné komentáře:

Okomentovat