PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

27. dubna 2011

Waiting on Wednesday (16)


Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Soul Thief
Jana Oliver

Na začátku druhého napínavého pokračování série o lovcích démonů toho má sedmnáctiletá Riley Blackthorne až po krk. Po zničující bitvě ve svatostánku lovců, je plno členů cechu mrtvých a zraněných. Její sladký přítel Simon je smrtelně zraněn a její milovaný nedávno zesnulý otec byl vyvolán z hrobu velice mocným nekromantem. Ještě do toho přidejte Oriho, sexy lovce démonů na volné noze, který se sám prohlásil Rileyiným bodyguardem, a Becka, super ochranářského "přítele", co se spíš chová jako nervlý děda. To všechno dohromady málem Riley donutí odejít z Atlanty.

Ovšem počet démonů se v Atlantě zvyšuje a zmrzačený cech Lovců má plné ruce práce. Když se Vakitán rozhodne poslat své vlastní lovce démonů do města, aby se postarali o tenhle "malý" problém, peklo se probudí ještě víc. Jen Riley tuší, kdo nejspíš přitahuje pozornost pekla: sleduje ji extrémně silný démon páté třídy a sama ví, že její štěstí nemůže trvat věčně. Když začne nebezpečně balancovat na hraně života... dokáže být silná? A kdo tu bude, aby ji zachytil, pokud spadne?
Na tohle pokračování se hodně těším. První díl The Demon Trapper's Daughter mě docela mile překvapil a vážně mě bavil. Druhý díl má vyjít 30.srpna 2011. Jsem hodně zvědavá na to, jak se bude příběh vyvíjet a co se svým životem udělá jak Riley, tak Beck - můj oblíbenec.


Žádné komentáře:

Okomentovat