PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

10. května 2011

CooBoo pro nás chystá plno knih...

Vypadá to, že nám na českém trhu konečně vzniká nakladatelství, které se bude zabývat výhradně YA knihami. No není to skvělá zpráva? Já myslím, že naprosto!

V nakladatelství byli tak hodní, že mi odpověděli na několik mých otázek. Za tyto odpovědi bych velice ráda poděkovala paní T. Peckové a R. Potměšilové. Díky nim mám pro vás spoustu novinek!

Druhý díl Tajného kruhu, by měl v češtině vyjít ještě tento rok a to v druhé polovině července! Pokud vás první díl minul, podívejte se na moji recenzi. Kniha se mi opravdu líbila a neměla by vás minout. Tahle série je rozhodně lepší, než Upíří deníky. Druhý díl série Glee, s podtitulem Studentská výměna, vyjde začátkem června. Už se těším, až si o svých oblíbencích přečtu něco nového.

Dále nakladatelství CooBoo chystá novou sérii Imaginární nepřátelé, z pera Barryho Hutchisona. Série má podle Goodreads 3 díly a řadí se do hororového žánru, takže jsem dost zvědavá, co se z knih vyklube. Hodnocení na GR je dost vysoké. První díl nejspíš vyjde v květnu.

Možná si pamatujete, že jsem na FB psala o tom, že se dočkáme české verze knihy Before I Fall od Lauren Oliver. Je to potvrzené, český název zní Chvíle před koncem. A pamatujete si ještě, jak jsem kdysi dávno psala i o sérii The Fallen od Thomase Sniegoskiho, která byla zfilmovaná? Inu, vypadá to tak, že se dočkáme i české verze. Série se v češtině bude jmenovat Padlí andělé.

Dalších dílů se dočkají Demonata a Války čarodějek. Oba první díly sérií mám doma k recenzi a jsem zvědavá, jaké budou. Nedávno jsem i na FB psala, že CooBoo vydalo v češtině první díl L. A. Candy, dočkáme se i druhého dílu.

Ještě pořád nekončíme. Pro romantičtěji založené duše si nakladatelství přichystalo knihu Nick & Norah's Infinite Playlist, která se dočkala i filmového zpracování.  A konečně k nám dorazí i skvělé knihy Sarah Dessen. Má jich na kontě už celou řádku a ve světě jsou velice oblíbené. Můžete se těšit na Ukolébavku. Na motivy dvou jejích knih byl dokonce vytvořen film Láskou praštěná s Mandy Moore v hlavní roli.

A ještě na vás shodím poslední informační bombu. Dočkáme se i překladu knižních bestsellerů jako je Prokletí tygra Colleen Houck a Dračí dívka Sophie Jordan. A k tomu ještě trilogie Rubinrot od Kerstin Gier.

Pořádná nakládačka, co? Na co se nejvíc těšíte vy? Já ani nevím, co si pořádně vybrat :)

13 komentářů:

  1. To je jak druhé Vánoce :) Já nevím, kde na to pořád mám brát peníze :) Ale jinak skvělé zprávy, jen ať překládají...

    OdpovědětVymazat
  2. Panejo, u teď mám tohle nakladatelství ráda a to to jenom čtu :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nick & Norah's Infinite Playlist anoooooo! ^^

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, tak to jsou úžasné zprávy, už teď tohle vydavatelství miluju! :D Jsem opravdu ráda, že v ČR konečně vyjdou knihy od Sarah Dessen a zvědavá jsem i na Dračí dívku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tajný kruh, Chvíle před koncem, Dračí dívka a to poslední... Rubinkot (?!). Ou jéé, tak tohle si nenchám ujít :). Díky bože za tohle nakladatelství :D. :)

    OdpovědětVymazat
  6. No teda, to je většina knížek, u kterých jsem ani nedoufala, že by je u nás vydali! Už teď CooBoo miluju!

    OdpovědětVymazat
  7. Bože můj, právě jsem srdeční zástavu radostí! Na většinu těch knih se už teď těším!

    OdpovědětVymazat
  8. woooooooooooooow.. :) těším se na všechny! a hlavně knížky od Sarah Dessen

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné, takže na dlouhou dobu zase bez peněz!! :D:D

    OdpovědětVymazat
  10. Dvě slova!!! NO KONEČNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ :D

    OdpovědětVymazat
  11. Vau, pekne veľa kníh. Moja polička na goodreads to-read tento nápor kníh už asi nezvládne O___o xD. Súhlasím s tebou, človek nebude vedieť čo si má kúpiť ako prvé!

    OdpovědětVymazat
  12. Já se rozhodně těším a je to vážně super. Docela bych si ráda přečetla Ukolébavku nebo Dračí dívku, ale je toho hodně, co mě zaujalo. Doma už mám Nich a Norah a už jenom čekám až si na ní udělám čas.

    OdpovědětVymazat
  13. chtěla bych se zeptat jestli někdo neví kde sehnat IMAGINÁRNÍ (NE?) PŘÁTELÉ co nejvíc dílů. dík za odpověď

    OdpovědětVymazat