PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

4. května 2011

Waiting on Wednesday (17)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine.Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Flawless
Lara Chapman

Sarah Burke je skoro perfektní. Má nádherné modré oči, blond vlasy a bezvadné známky. Jen jedna věc je s ní v nepořádku, enormní kaz: její nos. Ale ani to není zase tak strašné. Sarah má nejlepší kamarádku ze všech a plány stát se slavnou novinářkou.

Jenže jednou do její třídy žurnalistiky vpochoduje Rock Conway a převrátí celý její svět. Problém ovšem je, že její nejplepší kamarádka Kristen se do něj zabouchne taky. A když Rock a Kristen stojí vedle sebe, jako by oživli Barbie s Kenem. Takže když Kristen požádá Sarah o pomoc dostat Rocka, Sarah udělá to, co by každá dobrá kamarádka udělala - souhlasí. Na někoho takhle chytrého... co si vůbec myslela?
Tahle kniha je moderním převyprávěním slavné romantické komedie o posledním z rytířů, Cyranovi z Bergeracu. Pokud nevíte, o co jde, zkuste si tuhle hru vygooglovat. Jsem si jistá, že pak vám to bude jasnější (Svůj širák odhazuji v dál...). Těším se, až si tuhletu knihu přečtu. Většinou jsem četla nadšené reakce čtenářů. Ale i ty můžou klamat. Vím přece, jak to dopadlo s Prom & Prejudice. Ovšem pokud to bude alespoň z půlky tak zábavné jako Babe in Boyland, bude to fajn.

3 komentáře:

  1. Ahoj, já moc nečtu, ale hrozně mě zaujaly takovéhle blogy o knihách a začnu číst :P .. hodně knih už jsem přečetla a moje knihovnička má teď min 10 kousků. Chtěla bych od Tebe nějakou radu na kníížku děkuju ;

    OdpovědětVymazat
  2. A jakýpak žánr máš ráda? Podívej se na mé recenze nahoře v menu (Reviews), tam kde jsou české názvy znamená, že kniha vyšla i v češtině. Pokud budeš chtít víc podarit, napiš mi email (je uvedený v About blog) :)

    OdpovědětVymazat
  3. No, tak baví mě romány a takový ty holčičí a znáš to :))

    OdpovědětVymazat