PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

16. června 2011

Polls (2)

Před pár dny skončila má druhá anketa na blogu, v níž jsem se vás ptala, jak moc dáte na mě a na mé recenze. Šlo mi o to, zjistit, jestli vůbec mé recenze čtete a jestli vám něco dají. Jestli vás třeba přesvědčí k přečtení nebo rovnou ke koupi knihy. Upřímně, nevěděla jsem, jaké odpovědi vůbec napsat, takže jsem je zredukovala na 3 a jak tedy vaše hlasování dopadlo:

Dám na tvůj názor hodně. Pokud tomu dáš vyšší hodnocení, vím, že to stojí za zkoušku.
56 hlasů ~ 40%
Tvůj názor mě zajímá, ale rozhodnu se sám/sama.
69 hlasů ~ 49%
Moc tvé recenze nečtu, jen se sem tam na něco podívám.
14 hlasů ~ 10%

Všem, kteří hlasovali, děkuju.

Několik z vás mi psalo a děkovalo za to, že mám na svém blogu tolik různých recenzí na knihy. Tohle jsem vážně nečekala a nebudu lhát - potěšilo mě to. Těší mě, když si čtenáři na mých recenzích najdou něco, co se jim líbí, co je třeba přesvědčí knihu zkusit, co je navnadí, pobaví... Teď mám v recenzování trochu skluz, což u mě nebývá zvykem, ale snad pochopíte, že musím svou pozornost zaměřit jinam, na chvíli. Už se to všechno začíná uklidňovat, pokoj je skoro hotový, některé věci se už blíží ke konci... Takže ještě chvilku a já zase budu číst, recenzovat a psát tématické články. Už teď mám 4 témata na "návody", které se vám líbí.

Až začnou prázdniny, vyhodím formulář na feedback (zpětnou vazbu) na blog a na svou práci, na nápady a tak vůbec.

2 komentáře:

  1. Na tvůj názor určitě dám, ale většinou to dopadne tak, že si jenom přečtu anotaci a skouknu hvězdičky, protože jsem jako magnet na spoilery... :D vždycky omylem narazím na nějaký pitomý spoiler a hned vím všechno (to se mi stalo třeba u Města ze skla - ale ne u tebe ;))... Ale na tvoje recenze hodně dám u anglických knížek a nejen jednu si mi doporučila a ani o tom nevíš... :) ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja všeobec na názor recenzentov dám. Hoci niekedy sa mi stane, že ja si po prečítasní myslím, niečo úplne iné, ale to sa nestáva čassto. :-)

    OdpovědětVymazat