PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

22. června 2011

Pretty Little Liars jako seriál

Myslím, že o tomhle seriálu jste už určitě slyšeli. Na svém blogu jsem na něj dost upozorňovala, takže si myslím, že vám zmínka o něm neunikla. Pretty Little Liars je seriál na základě stejnojmenné série od Sary Shepard. Nedávno se ve Státech rozběhla jeho druhá řada.

Celá knižní série má naplánovaných 12 knih a je ve světě velice oblíbená. U nás ji v češtině začalo vydávat nakladatelství BB/art.

Knihy:
#1 Roztomilé malé lhářky (Pretty Little Liars)
#2 Nevinnost (Flawless)
#3 Perfect
#4 Unbelievable
#5 Wicked
#6 Killer
#7 Heartless
#8 Wanted 
#9 Twisted
#10 Ruthless
poslední dva díly ještě nemají název
#11 PLL
#12 PLL

Druhého dílu se v češtině dočkáme v listopadu, třetího a čtvrtého dílu napřesrok.
Před rokem jich bylo pět. Alison, Spencer, Emily, Aria a Hanna. Během jednoho večera se však Alison ztratí a ani roční pátrání nenapoví, co se mohlo stát. Během roku se zbylé čtyři odcizily a zjistily, že je pohromadě držela jen mrtvá Alison. Brzy se však objeví její tělo a dívkám začnou chodit zprávy s největšími tajemstvími. Kdo jim všem píše a proč? Jak Alison zemřela? Komu prozradila všechna ta tajemství? A jsou vlastně tyhle sladké "šestnáctky" tak nevinné, jak na první pohled vypadají?

Zdroj: CSFD.cz

Trailer

Promo postery


Pár fotek ze seriálu


První knihu jsem četla a musím říct, že se mi velice líbila. Na její recenzi se můžete podívat tady. Na pokračování se moc těším a jsem zvědavá. Kniha byla opravdu kvalitní, seriál je výborný. Rozhodně se na něj podívejte.

Profil na IMDB
Profil na CSFD
Sara Shepard
Československý fanweb

4 komentáře:

  1. prosimtě jak moc se liší knížka a seriál?

    OdpovědětVymazat
  2. Ali, v knížce postavy vypadají trochu jinak, ale obsahově se od sebe kniha a seriál příliš neliší. Kniha je to opravdu výborná a stojí za přečtení. Sara píše vážně dobře a poutavě. Dozvíš se toho o postavách víc než ze seriálu. Já mám ráda knihy i seriál.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jen souhlasím! mám přečtených 5 dílů a rozečtený šestý....prvni dil stal ze začátku za prd...ale pak se mi začal libit a bylo to super...:) knížky se sice moc neliší, ale seriál je ve druhé serii jakoby 6.díl knížky a přitom v seriálu toby žije a v knížce ve druhém díle umřel...nebo kluci...střídají se různě, a ne v pořadí tak jak mají a nebo je to celé vynechané...ale rozhodně se to podobá víc, než třeba GOSSIO GIRL nebo the vampire diaries...:)

    OdpovědětVymazat
  4. takže další díl knihy vyjde v listopadu?:)

    OdpovědětVymazat