PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

24. června 2011

Sladká políbení (19)

Týdenní meme hostované mnou... A dneska vybírám...

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

V kůži supermodelky
Meg Cabot
"Hej," oslovil mě něžně, když se naše zraky setkaly. "Ahoj."

Neměla jsem ponětí, co má za lubem. Asi proto, že jsem ještě nikdy žádnýho kluka necejtila tak blízko... až na Christophera.

Jenže ten na mě nikdy nemyslel jako na holku. No... až na Gabriela Lunu.

Což byla halucinace. Nebo ne?

Ale každopádně, jak jsem mohla vědět, že když se ke mně nějakej kluk naklání, chce... chce se o něco pokusit? Napadlo mě, že mám na tváři něco, co by mi Brandon rád setřel.

Až na to, že na ní nic nebylo. Ledaže by mi to chtěl očistit svou pusou, protože jeho rty vzápětí přistály na mejch. A já si uvědomila, že mě líbá Brandon Stark.
Líbá? Tak to prr. Pokouší se mi dávat dejchání z úst do úst.

A ke svýmu úžasu jsem zjistila, že se mi to moc líbí.

Přesnějc řečeno, líbilo se to tělu Nikki Howardový. Jak jinak se dá vysvětlit, že jsem ho taky začala líbat? I když jsem to předtím v životě nedělala!

Najednou mi došlo, proč z toho všichni dělaj takovou vědu. V milostnejch románkách, který Frida nechávala povalovat po celým bytě (a který jsem občas přelouskala, když jsem nenašla nic lepšího) se hrdinky v jednom kuse rozplývaly nad tím, jakej to byl pocit, když je políbil muž, do kterýho byly zamilovaný. Tvrdily, že se jim "rty proměnily ve žhavou lávu" a "v nitru jim zahořel plamen".

Mně v nitru rozhodně žádnej plamen nezahořel. A moje pusa se neproměnila ve žhavou lávu (ať už se tou lávou myslí, co chce).

Ale polilo mě příjemný horko. Vážně moc příjemný.






Pokud vás toto meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se sem. Svůj příspěvek přidáte pomocí tohoto nového formuláře. Zadejte název vašeho blogu a link směřující přímo na váš příspěvek s tímto meme.


1 komentář:

  1. Tak to by se spíš mělo počítat do nějakejch vtipnejch momentů :D

    OdpovědětVymazat