PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

17. června 2011

This will be EPIC






Rozhodně se podívejte na tohle video!
Vkládání je znemožněno, takže ho sem nemůžu dát.

Kdo nemá rád Harryho Pottera, je banán!
Já se už nemůžu dočkat!
Vím, že budu v kině brečet, vím to...

7 komentářů:

  1. Tak u toho třetího videa někdo odvedl vynikající práci! Takoví prckové to byli:D
    Stále se nedokážu rozloučit s tímhle magickým světem, který byl součástí mého dětství tolik let. Na poslední část jsem rozhodně zvědavá a na léto se kvůli tomu těším i nětěším, ale protože s kamarádkami jsme HP fanatici, uděláme si před premiérou ještě HP maraton:D
    Já v kinech tak nějak brečet neumím, ale dvě z mých kamarádek budou mrtvé od breku.

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně jak píše Annejude. Je skoro až nemožné uvěřit, že ten příběh končí. Já brečela už u první části, takže teď prosmrkám několik balíčků.

    OdpovědětVymazat
  3. Trochu se bojím, aby to nebylo zas až moc epic... ale taky budu jistojistě slzet :)

    OdpovědětVymazat
  4. annejude: My si pravidelně s kamarádkou pouštíme právě to třetí video a říkáme si, že to už fakt není pravda. Já jsem na tom vyrostla, jsem generace Harryho Pottera a nedám na něj dopustit.

    Bezega: Já taky brečela už u první části! Člověk ví, co se stane a prostě to tak na něj dolehne... Jsem to poprvé úplně proslzela :D Jsem šla znovu a znovu :D

    Teresinha: Mně to nevadí. Já doufám, že to bude drsné. Já si ještě na žádný filmový díl nestěžovala. Rozlišuju knihu a film, do filmu se prostě nedá nacpat celá kniha a nikdy to nebude stejné. Ale myslím si, že poslední část určotě uspokojí všechny zaryté fanoušky. Na tu bitvu se nehorázně těším.

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, to třetí video... nemám slov

    Taky jsem brečela už u první části, protože to končí v takový okamžik... ale já se dojímám u každého Pottera, dojal mě i konec prvního dílu (i v knize!), kdy Neville získá body za to, že se dovedl postavit svým přátelům... :D Harry je moje láska, ale nějak nedovedu ty filmy od knih oddělit, pořád to srovnávám, ale musím říct, že první část sedmičky předčila moje očekávání, tak jsem teď napjatá :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ježišku, já při první části brečela jako želva. Chudinka Dobby... Na druhou část se strašně těším :) Ještě si ale zamluvit lístky do kina. Trailery jsou dobré ale jsem moc líná koukat patnáct minut na video :D možná proto že je ráno :D kdyžtak kouknu odpoledne :D

    OdpovědětVymazat
  7. sakra... mě úplně mrazí.. jako tohle bude fakt dost hustý... už se nemůžu dočkat :)

    OdpovědětVymazat