PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

27. července 2011

Waiting on Wednesday (28)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Vzpoura
Andrea Cremer

Calle se Shayem se díky Hledačům podařilo na poslední chvíli dostat z hrůzyplného domu Bosquea Mara. U Hledačů našli azyl i spojenectví a konečně můžou být spolu. Jenže Calla se probudí z mdlob do děsivé nejistoty: netuší, co se stalo s členy její smečky, s její rodinou, a strachuje se o život Rena, mladíka, který jí byl už dávno předurčen jako životní druh. Poté co se do úkrytu Hledačů dostane Callin bratr Ansel, její nejhorší obavy se potvrdí… Cítí, že svůj útěk a jeho následky může odčinit jen tehdy, když se vydá zpět do Vailu a mladé vlky osvobodí. Naštěstí Hledače, kteří se jí ujali, nemusí nijak zvlášť přesvědčovat. Záchranná výprava začíná…

Smečka, první díl série, mě docela mile překvapil. Na to, že nemám vlčí příběhy zrovna v oblibě, mě tento opravdu chytnul. Ovšem překvapivě jsem si neoblíbila vyvoleného naší hrdinky, ale toho, co nejspíš chudák zůstane na ocet. Jo, Ren, lásky mé šampión... Myslím si, že ve dvojce toho o něm moc nebude. Spíš to bude samý Shay, Shay, otravný Shay... a Calla. No uvidíme. TEAM REN! Kniha u nás vyjde v září 2011.



4 komentáře:

  1. Vě věci: TEAM REN! S tebou musím jen souhlasit.

    Nechápu, jak je možné, že může být hlavní oblíbenec hrdinky tak neskutečně přitroublej. Za to Ren... jak já bych jednou chtěla konec, kde by hrdinka skončila s tím druhým. Ale to se asi nikdy nestane.

    Jinak moc se těším na tento díl, a ach ta obálka je nádherná.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám raději Rena, i když Shay mě už nevytáčí tolik, jako když jsem přečetla pár prvních stran... postupně mi v knize vadil míň a míň, ale jstliže v druhém dílu bude opravdu moc ... asi se zase vrátím k alergii :D.

    OdpovědětVymazat
  3. pre mna Shay je whoaaa a 2 cast je lepsia ako ta prva Rena je tu malo ale akciu o to viac

    OdpovědětVymazat
  4. Mne prekažaju obaja ale neviem kto viac a kt menej :D v tejto druhej časti som si aj ak oblubila najviac Stopárov :) juuj a posledna kapitola skoro som umrela akam čakm otočim stranu a čooo?? kde su pismenka? TO JE KONIEC? no nahnevalo ma to :D ale kniha je super :) (Astesia)

    OdpovědětVymazat