PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

14. srpna 2011

Posuď knihu podle obalu (34)

Název knihy: Měsíční oko
Autor: Libba Bray
České datum vydání: 18.8.2011

Anotace na Goodreads: Tajemný příběh z viktoriánské Anglie se odehrává na dívčí škole, kam po záhadné matčině smrti přijíždí z Indie šestnáctiletá Gemma Doyleová, aby se zde naučila vybraným způsobům. Musí se vyrovnat nejen s lekcemi francouzštiny a tance, ale i s nevraživostí ostatních dívek, která se však promění v přátelství doslova na život a na smrt, když Gemma objeví své skryté schopnosti. Záhadná Gemma, odvážná Felicity, chytrá Ann a krásná Pippa vytvoří nerozlučnou čtveřici, chtějí si splnit své sny a zároveň odhalit tajemství strašidelné školy. Gemma však zároveň odhalí i věci, které by nejraději nevěděla...
Můj názor: Na tuhle knihu jsem vlastně narazila úplnou náhodou díky Lili.en. Sérii mám v hledáčku už dlouho, ale ještě jsem neměla možnost se k ní vůbec dostat. O to víc mě překvapilo brzké vydání knihy v češtině. Co říct k české obálce? Upřímně, trochu mě děsí. Dívka na obálce vypadá nepřirozeně bílá a ty černé šaty ve mně evokují pohřební náladu. Ta tráva okolo je docela dost v kontrastu s šaty a orámování nápisů na knize je... zvláštní. Není to nejhorší obálky, ale také ne zrovna nejlepší. Každopádně jsem na knihu zvědavá a koupím si ji, jakmile budu moci.






Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.


3 komentáře:

  1. KOukala jsem, že tahle kniha vyjde u Mladé fronty, jsem na ní zvědavá.
    Jinak, ta tráva by tam třeba ani tolik nevadila, kdyby prostě ta holka měla jiný šaty no..

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, nevim kde je problém, ale neukazuje se mi tady ta ikonka pro přihlášení, takže ti nechám odkaz tady

    http://reader-diary.blogspot.com/2011/08/posud-knihu-podle-obalu-2-milenec-z.html

    OdpovědětVymazat
  3. Rakla: Mělo by to být v pořádku, můžeš to zkusit znovu :)

    OdpovědětVymazat