PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

11. srpna 2011

Výherci Absolventské soutěže

Ano, čtete správně!
Rozhodla jsem se ze soutěžících vylosovat rovnou 2 výherce této výborné knihy!

Aby to bylo spravedlivé, jeden je z Česka a druhý ze Slovenska, protože mám čtenáře v obou státech. Což prokázalo i počítání vstupů do soutěže. Celkově se soutěže zúčastnilo 62 lidí, celkově šlo o 186 vstupů. Pomocí Random.org bylo vygenerována 2 náhodná čísla. Informativní email výhercům pošlu ještě dneska. Má 72 hodin na odpověď, jinak vyberu dalšího výherce. Určitě chcete vědět, kdo vyhrál...

Za Česko je to
# 54 Angie

a za Slovensko
# 46 Darky kiss

Gratuluji!!!

Jak jsem slíbila, brzo se na blogu objeví další soutěž. Tentokrát budu slavit překročení 150 následovatelů na FB stránce Knižního doupěte a 100 followers blogu.


7 komentářů:

  1. Výhercům gratuluji a těším se na další soutěž!

    OdpovědětVymazat
  2. pripájam sa ku gratuláciám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ešte stále tomu nemôžem uveriť.. Neuveriteľné! (Pre istotu som si svoje meno prečítala trikrát či skutočne dobre vidím.) Ani si nevieš predstaviť, Syki, akú radosť si mi urobila a tiež si mi o dosť spríjemnila tento už i tak blbý deň. Nikdy v živote som nič nevyhrala, takže sa teraz teším ako malé dieťa. :)) Takže veľmi Ďakujem a utekám do svojej e-mailovej schránky.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj Syki, wím že to k tomuto tématu nepatří, ale chtěla jsem se zeptat, jestli dnes přidáš na svůj web knihy, které vyšly (u nás, na Slovensku a ve světě:))

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluju výhercům.. ! :)) Jak se zdá, asi si ty odstíny života vážně nepřečtu, dokud si je nekoupím.. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jsen na tom podobně jako Darky kiss. Děkuji moc. :)

    OdpovědětVymazat