PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

31. srpna 2011

Waiting on Wednesday (33)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Lovkyně snů - Procitnutí
Lisa McMann

Sedmnáctiletou Janie už nebaví, že se stále propadá ostatním lidem do snů, zejména pokud ten, komu se zdají, někam padá, ocitá se na veřejnosti nahý nebo sní o svých erotických tužbách. Janie se nemůže nikomu svěřit - neuvěřili by jí a mysleli by si, že je blázen.

A tak žije se svou schopností jako s nechtěným prokletím, které neumí ovládat. Pak se jednou propadne do noční můry, z níž jí ztuhne krev v žilách. Poprvé není v něčí zvrácené duši jen pozorovatelem, ale i účastník...

Knižní série Lovkyně snů je na mém to-read seznamu jedna z těch, které se nemůžu dočkat. Lisa McMann je oblíbená autorka a já jsem velice zvědavá, jaké knihy vůbec budou. První díl vychází v říjnu a my konečně známe i českou obálku. Mně osobně se více líbí ta originální, ale tahle taky není nejhorší.



3 komentáře:

  1. tak tato obalka sa mi naozaj paci, mozno dokonca viac nez original, to sa casto veru nestava :D na knihu sa uz chystaaam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky plánuji si ji přečíst, ale asi spíše šáhnu po celé trilogii a v originálu, která na book depo vychází taky v říjnu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle mě hodně zaujalo. Krásná obálka, anotace hodně zajímavá. Okamžitě přidávám na seznam. Díky :) Kdyžtak koukni ke mě na http://ohanamon.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat