PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

13. listopadu 2011

Posuď knihu podle obalu (47)

Název knihy: Křídla
Autor: Aprilynne Pike
České datum vydání: říjen 2011

Česká anotace: Patnáctiletá hrdinka jde poprvé do školy (předtím ji učila matka) a snaží se přizpůsobit novému prostředí. Brzy najde přítele, který jí podá pomocnou ruku. David se nemusí přemáhat, nová spolužačka je nesmírně krásná, jemná a milá dívka. Vypadá jako víla, říká si David, ale to ještě netuší, že není daleko od pravdy a že jej po boku Laurel čekají pěkně horké chvíle. Bytosti z jiného světa se dostávají mezi lidi a začíná boj na život a na smrt…
Můj názor: Tahle kniha v češtině vyšla bez velkého humbuku či reklamy, tak trochu snad i potají. Ale našim zrakům neunikla. Už nevím, kdo ji vystopoval první, každopádně už o ní víme. A já jsem docela ráda, že se nakladatelství rozhodlo ponechat originální obálku. Obálky celé série mi připadají takové... jiné. Ze všech ostatních obálek YA tak nějak vyčuhují. Dost mi svým vzhledem připomínají obálky mnohem dříve vydaných knih (myslím před X lety, kdy se ještě tolik nedalo na obálku). Barevné provedení se mi líbí, stejně tak i font písma. Jsem dost zvědavá, jaká kniha bude - už i kvůli tomu, že se píše filmový scénář a hlavní roli by si prý měla zahrát Miley Cyrus.







4 komentáře:

  1. Zajímavé, tuhle knihy bych si brzy ráda přečetla.

    OdpovědětVymazat
  2. Bez velkého humbuku? Rozhodně, jsem úplně čuměla když jsem se dozvěděla že něco takového vychází.. :D rozhodně to chci :D Vánoce... xD

    OdpovědětVymazat
  3. Knihu už jsem někde viděla, ale je pravda, že je taková neznámá. Mě se příběh zalíbil tak doufám, že si jí přečtu. :)) Obal je moc krásný. Ale, že by mi Miley vyhovovala jako herečka se říct moc nedá! Jako zpěvačku jí docela beru, ale podle mě jsou i jinačí herečky, které by si měly takovou roly zahrát.

    OdpovědětVymazat