PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

25. listopadu 2011

Sladká políbení (31)

Týdenní meme hostované mnou... A dneska vybírám...

Upozornění: Vybraný úryvek může případně naspoilerovat děj, proto číst jen na vlastní nebezpečí!

Shadowspell
Jenna Black
Pokračování z minula...

Chtěla jsem se ho zeptat, co se děje, ale než jsem měla možnost, jeho hlava se ke mně sklonila znovu, rty mírně pootevřené a vysílající jasné signály. Žádné pochyby, žádné myšlenky, tečka. Zapomněla jsem, proč jsem sem vůbec přišla, zapomněla jsem na své smíšené pocity z jeho osoby, zapomněla jsem, jak krutě se mnou jednal.

Když se jeho rty dotkly mých, nemohla jsem si pomoct a překvapením jsem vydechla. Jeho rty byly tak měkké a teplé, jeho dotyk jemný, bez naléhání. Byl to ten nejjemnější polibek, skoro jen lehké přejetí rtů, a přece se napnul každičký nerv v mém těle.

"Víc," zašeptala jsem proti jeho ústům a on mi odpověděl prohloubením polibku. Mé ruce se okolo něj napjaly, prsty se zaryly do jeho zad, když jsem otevřela ústa a zvala ho dál.

To lehké zasténání, které mu uniklo, když mě poprvé ochutnal, mi poslalo příjemné mrazení od hlavy po paty. Jeho ruce už na zdi nebyly. Jedna se dotkla mé tváře, držíc tak mou hlavu ve správném úhlu pro polibek. Druhá čekala u mého pasu, těsně nad okrajem mých džínů. Když jeho jazyk začal prozkoumávat hlubiny mých úst, začala se jeho ruka pohybovat nahoru a dolů po mém boku. Jeho palec pokaždé lehce zavadil o mé ňadro a mně ani nenapadlo něco namítat.

Velice směle jsem sjela rukama dolů po jeho zádech, než jsem našla lem trička a vjela rukama pod něj, na holou kůži. Jeho tělo bylo krásně teplé, jemné jako hedvábí. Jeho dech se při dotyku zadrhnul, ale vůbec se to protestu nepodobalo.

Hádám, že Ethan se cítil být taky smělým, protože se jeho ruka přesunula z mého boku dopředu. Stále jí pomalu pohyboval nahoru dolů, dával mi tak čas uvědomit si, co děláme, kdybych chtěla přestat. Jenže já nechtěla.

Mé tělo se napjalo skoro proti mé vůli, když jeho ruka obemkla mé ňadro. Dotyk tlumil můj svetr, tričko a podprsenka, ale ani to nezastavilo mé bradavky, aby se změnily v malé pupeny, nebo to teplo, které se začalo rozlévat mým nitrem.

Ethanovy pohyby teď byly mnohem méně kotrolované. Jeho rty se ke mně tiskly mnohem tvrději a najednou nebyl spokojený cítit mě přes všechny ty vrstvy. Jeho ruce popadly svetr i tričko zároveň a vytáhly mi je skoro až k bradě, odhalujíc tak mou podprsenku.

A zbytek si budete muset přečíst v knize...






1 komentář:

  1. No teda... takhle to useknout :-( ... asi mám infarkt :-D

    OdpovědětVymazat