PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

30. listopadu 2011

Waiting on Wednesday (45)

Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chcete přečíst. Pro tuto středu vybírám:

Cursed
Jennifer L. Armentrout

Umírání stojí za prd - a středoškolačka Ember McWilliams to ví z první ruky. Po smrtelné dopravní nehodě ji její nadaná mladší sestra vrátí zpátky. A teď všechno, čeho se Ember dotkne, zemře. A to je fakt na nic.

Ember se tak řídí pravidlem nedotýkat-se-ničeho-živého - včetně kluků. A když se objeví Hayden Cromwell, cituje Oscara Wildea a prohlašuje, že její prokletí je dar, myslí si, že je šílený - roztomilý - ale šílený. Ale když jí řekne, že jí může pomoct to kontrolovat, projeví zájem. Jen to má háček: Ember musí věřit adoptivnímu otci Haydena, který má jistý důvod "sbírat" děti se schopnostmi, které děsí dokonce i ji. Nicméně je ochotná udělat cokoliv, aby zase mohla držet ruku své sestry. A jasně, že by chtěla mít možnost políbit Haydena. Kdo ne?

Ale když se dozví, že nehoda, která z ní udělala to, co je, možná ani nehodou nebyla, není si jistá, komu by měla věřit. Někdo ji chtěl mít mrtvou a čím víc se blíží k pravdě, tím víc hrozí, že přijde o mnohem víc, než jen o své srdce - svůj život. A tentokrát doopravdy.
Já vám nevím, tahle kniha mě zaujala svou obálkou - stejný případ, jako u Half-Blood. Ale autorce už tolik nevěřím. Přesto jsem zvědavá. Kniha vychází 18. září 2012, takže si ještě nějaký ten pátek počkáme.

1 komentář:

  1. Tak to vypadá hodně zajmavě! Rozhodně bych jí brala, jen by mě zajmalo, jestli to datum, které tady uvádíš, jestli vyjde teprve v cizině a nebo u nás? :) Jinak ta obálka je krásná!

    OdpovědětVymazat