PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

14. ledna 2011

Sladká políbení (2)

Týdenní meme hostované mnou... Užijte si dneska vybraný úryvek.

Upozornění: Úryvek obsahuje spoilery. 

Vampýrská akademie
Richelle Mead 
Sledoval mě temným a hladovým pohledem. Pak si mě přitiskl těsně k tělu. Jednou rukou mě pohladil vzadu po krku, zabořil mi prsty do vlasů a zaklonil mi tím hlavu. Sklonil se k polibku, ale naše rty se o sebe sotva otřely.

Polkla jsem a zeptala se znovu: "Myslíš, že jsem hezká?"

Pozoroval mě s naprostou vážností, jako vždycky.

"Myslím, že jsi krásná."

"Krásná?"

"Jsi tak krásná, až mě to občas bolí."

Přiblížil ke mně rty, nejprve něžné a pak tvrdě a hladově. Jeho polibek mě úplně pohlcoval. Jeho ruce mi klouzaly po těle, přes boky až k lemu šatů. Sevřel v rukou látku a začal ji tahat nahoru. Tála jsem pod jeho doteky, polibky a tím, jak se mi vpaloval do úst.

...

Který fanoušek VA série by tenhle moment neznal? Pokud jste ji ještě nečetli, děláte velkou chybu.

2 komentáře:

  1. ehm.. nejsem si jistá jestli jsem to pochopila .)) ale můžeme sem taky přidávát úryvky z VA přes ten ENTER ? jestli jo, tak do -link- stačí napsat http://knizni-doupe.blogspot.com/2011/01/sladka-polibeni-2.html a je to? a musejí to být jenom úžasné chvíle mezi např- D&R polibky? :) dík za všechny nechápající :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tady jsou pravidla mého meme. Aby ses mohla zúčastnit, musíš mít blog, kam onen příspěvek postneš. Vybereš si jakýkoliv romantický moment, ve kterém dojde k polibku, nebo to tak alespoň vypadá. A nemusí to být zrovna D&R polibky. Jakákoliv kniha, jakýkoliv pár. A pokud se v pátek zapojíš, přidáš u mě u mého příspěvku přímý link na tvůj příspěvek, abychom přímo viděli, co sis vybrala ty a mohli to třeba okomentovat :)

    Snad jsem to vysvětlila tak, aby se to dalo pochopit. Pokud ne, ptej se dál na věci, které ti nejsou jasné.

    OdpovědětVymazat