PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

24. dubna 2011

Posuď knihu podle obalu (18)

Název knihy: Friendship on Fire
Autor: Danielle Weiler
Datum vydání: březen 2011

Anotace na Goodreads: První dny 12. roku jsou pro školní kapitánku Daisy Brooks katastrofické.

Ovšem její život se obrátí, když se odváží setkat se s tajemným, nebezpečně pohledným, cizincem a leaderem Blonde Brigade z nepřátelské školy Addison Grammar, Natem. Okamžitá přitažlivost jí naruší svět. Ale co její nejlepší přítel Roman? Jak bude reagovat na narušitele?

Daisy je zranitelná, přesto vznětlivá dívka, která prochází chaotickým obdobím dospívání. Teprve odhalí komplikovanost vztahů, přátelství a nejvíc ze všeho svůj vývoj v ženu.

Je pozdě na to, aby si Daisy uvědomila, že rozhodnutí, která učiní, budou mít vliv na celou její osobnost?
Můj názor: Tahle kniha mi tento týden dorazila domů z Austrálie. Nejspíš jsem ji vyhrála, ale nemám nejmenší tušení kde. Ovšem uvnitř knihy na mě čekalo milé věnování, což mě překvapilo. Proto jsem se rozhodla dneska dát knihu do meme. Co mám říct na obálku? Je pěkná, jednoduchá, zajímavá. Celková anotace knihy mě taky zaujala. Myslím, že bude hezké přečíst si něco jiného. Příběh, který se bude zabývat dospíváním jedné holky. Uvidíme, nakolik bude kniha dobrá.

~ ... ~

Dnešní meme poněkud později než bývá zvykem. Je to tím, že jsem vstávala pozdě a pak jsem ještě uklízela. Proč jsem vstávala pozdě? Protože jsem včera chtěla dočíst třetí díl série Night Huntress od Jeaniene Frost (pro čtenářky 20 a výš, vážně). S Lusy jsme se totiž domluvily, že si dáme společné čtení a po ICQ jsme si sdělovaly své postřehy a rozhořčení nad příběhem. Obrovská legrace :D Náš rozhovor byl převážně takovýhle:

já: OMG
Lusy: co?
já: no to si ze mě dělá prdel... tyjo
Lusy: nesnáším tě
já: proč?
Lusy: protože jsi zase dál než já

Myslela jsem si, že po tomhle už si se mnou nebude chtít nic přečíst... ale vyvedla mě z omylu, prej že jo :D Lidi, to bude zase bžunda :D Nejspíš vás to nezajímá, ale chtěla jsem se s vámi o to podělit, protože včera jsem se nasmála tak, jak už dlouho ne.

Každopádně dneska odpoledne jedu k prarodičům na oslavu Velikonoc, takže nevím, jestli stihnu napsat další článeček. Omlouvám se, ale venku je hezky, proč by člověk měl pořád sedět doma? Doufám, že si tepla taky užíváte. I když u nás už začíná být zase tma... Přeju vám všem krásné Velikonoce a pořádný šmigrust! A děvčata, v úterý to těm chlapům pořádně vraťte!









Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.


2 komentáře:

  1. to je tá kniha čo si vyhrala však???

    inak konverzácia perfektná :D :D :D... to je super že ste také zladené a pekne si tú knihu komentujete cez ICQ...

    OdpovědětVymazat
  2. To je ta druhá kniha, kterou jsem nejspíš vyhrála a která mi domů dorazila, aniž bych dříve věděla, že jsem vůbec vyhrála :D My s Lusy komentujeme kde co :D Ale to společné čtení stálo za to :D

    OdpovědětVymazat