PŘESUN KNIŽNÍHO DOUPĚTE NA NOVOU DOMÉNU!!!
Nově mě najdete na mé vlastní originální doméně. Všechen obsah i komentáře byly přesunuty na novou stránku. Jen ještě všechno nešlape a nevypadá tak, jak má. Pište prosím všechny své komentáře na novou stránku. Díky.
KNIŽNÍ DOUPĚ

1. května 2011

Posuď knihu podle obalu (19)

Upozornění: Pokud jste nečetli předchozí díly, může vám anotace naspoilerovat děj.

Název knihy: If I Die
Autor: Rachel Vincent
Datum vydání: 20.9.2011

Anotace na Goodreads: Všichni na škole mluví o úžasném učiteli matematiky, panu Beckovi, ale Kaylee Cavanaugh má úplně jiné starosti. Kaylee je banshee - její křik je předzvěstí smrti.

Jenže další výkřik může zasáhnout až příliš blízko domovu. Její vypůjčená doba pro život se téměž vyčerpala.

Jo, pro ni je to taky šok. Aby nemyslela na své problémy, rozhodne se bránit svou školu před nejnovější nadpřirozenou hrozbou. Tenhle sexy nový učitel je ve skutečnosti totiž incubus, který se krmí touhou nic netušících studentů. Jedinými dívkami imunními vůči jeho moci jsou Kaylee a Sabine, delikventní bývalka jejího přítele. A teď se musí dát dohromady proti stejnému nepříteli... dokud jejich učitel nepřijde na to, že taky nejsou zrovna moc lidmi.

Jenže Kaylee utíká čas a ti, kteří ji milují, udělají vše, aby ji zachránili.

Cokoliv.
Můj názor: Před pár dny Rachel odhalila obálku posledního dílu série Soul Screamers a mně se moc líbí. Momentálně jsem se dala do čtení třetího dílu série a už se nemůžu dočkat, až zjistím, jak to celé skončí a jestli Kaylee a Nash budou spolu. Protože musí. Ti dva jsou spolu totiž naprosto... neskuteční. Na obálkách k sérii se mi všeobecně líbí, že má každý díl určitou barvu. První byl červený, druhý světle modrý, třetí fialový, čtvrtý tmavě modrý a ten poslední má tmavě zelenou barvu. Na obálce má být Kaylee s Nashem. Doufám, že všechno dobře dopadne.







Pokud vás toto mé meme zajímá a chtěli byste se přidat, podívejte se na informace a přidejte svůj link na příspěvek tady pomocí tohoto formuláře.


2 komentáře:

  1. ahoj, nevíš, jestli je tahle série i v češtině nebo jestli bude?

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Ali, prozatím nevíme, jestli nějaké české nakladatelství uvažuje o vydání téhle série, ale zkusíme jim to navrhnout a uvidíme...

    OdpovědětVymazat